Το newpost.gr δίνει ΠΕΝΤΕ ΔΙΠΛΕΣ προσκλήσεις για την παράσταση "Love Kills" για τη Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου και ώρα 21.00 στο θέατρο Βικτώρια.

Τρεις άνθρωποι που συνδέονται με κάποιο τρόπο μεταξύ τους, συναντιούνται τυχαία σε μια γέφυρα, ένα βράδυ…
Ο Χάρρυ θέλει να αυτοκτονήσει, ο Μιλτ να σκοτώσει και η Έλλεν να αγαπηθεί. Ή μήπως η Έλλεν να σκοτώσει, ο Μιλτ να αυτοκτονήσει και ο Χάρρυ να αγαπηθεί;

Το έργο πραγματεύεται πρωταρχικά, το υποκειμενικό ζήτημα της ευτυχίας. Πρόκειται για μία ξεκαρδιστική αλληγορία για τον έρωτα. Με αιχμηρές αναφορές στους ψευτοδιανοούμενους της κοινωνικής ελίτ, ο Σισγκάλ εστιάζει σε όλες σχεδόν τις πτυχές και τη διαφορετική οπτική των ανθρώπων πάνω στην ευτυχία.Υπάρχει ευτυχία; Και αν ναι, πώς τεκμηριώνεται;

“Η μεγαλύτερη ευτυχία στη ζωή είναι η πεποίθηση ότι μας αγαπούν”, έλεγε ο Βίκτωρ Ουγκώ, όμως: “Αν η ευτυχία σου εξαρτάται από το τι κάνει κάποιος άλλος, τότε υποθέτω ότι έχεις πραγματικά πρόβλημα”, ανταπαντούσε ο Ρίτσαρντ Μπαχ. Αυτό το δίπολο δανείζεται και χρησιμοποιεί ο Σισγκάλ στο “LOVE KILLS”, όπου μέσα από καταιγιστικούς διαλόγους και ξεκαρδιστικές ανατροπές τεκμηριώνει τη λανθάνουσα οπτική μας πάνω στην πεποίθηση ότι μπορούμε να κατακτήσουμε την ευτυχία.

Οι ΠΕΝΤΕ πρώτοι που θα στείλουν το πλήρες ονοματεπώνυμό τους και τον τίτλο της παράστασης στο [email protected] θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για τη Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου. Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν μέσω μαιλ.