Το newpost.gr δίνει ΔΕΚΑ ΔΙΠΛΕΣ προσκλήσεις για την παράσταση "La Strada" για το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου και ώρα 21.00 στο θέατρο Βικτώρια. 

Strada σημαίνει δρόμος. Ένας δρόμος όμως, δύσκολος, σκληρός και απάνθρωπος που δεν επιτρέπει στους ήρωες να δουν τον διπλανό τους και να καταλάβουν την ανάγκη της ανθρώπινης επαφής.

Οι 3 βασικοί χαρακτήρες του έργου συνυπάρχουν εξ’ ανάγκης, αλληλοσπαράσσονται και αλληλοκαταστρέφονται. Όταν η αλήθεια γίνεται συνείδηση είναι πια πολύ αργά. Ή μήπως όχι;

Το La Strada ουσιαστικά είναι η πορεία τριών ανθρώπων προς την αυτογνωσία. Καθώς οι ήρωες του έργου κινούνται στο πλαίσιο ενός λαϊκού πανηγυριού και ενός φτωχού τσίρκου, το οποίο στήνεται και ξεστήνεται στο δρόμο, ο θίασος έχει μια πολυμορφική σύνθεση. Ηθοποιοί, μουσικοί, ακροβάτες. Όλα συμβαίνουν εκείνη την στιγμή μπροστά στα μάτια των θεατών.

Στους βασικούς ρόλους οι Κάτια Γέρου, Θανάσης Κουρλαμπάς και Νίκος Νίκας.

Οι δέκα πρώτοι που θα στείλουν τον τίτλο της παράστασης και το πλήρες ονοματεπώνυμό τους στο info@newpost.gr θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου. Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν μέσω μαιλ.