Το newpost.gr δίνει ΠΕΝΤΕ ΔΙΠΛΕΣπροσκλήσεις για την παράσταση "Αρκετά πια με την Αντέλα" για την Δευτέρα 2 Μαρτίου και ώρα 21.00 στο θέατρο Βικτώρια.

Πρόκειται για τη φανταστική συνέχεια της ιστορίας του «Σπιτιού της Μπερνάρντα Άλμπα» του Φ.Λόρκα, σε σκηνοθεσία Λίλλυς Μελεμέ. Η παρεξηγημένη Μαρτίριο, τριάντα χρόνια μετά τον θάνατο της μικρότερης αδερφής της, Αντέλα, σπάει τη σιωπή της και ξετυλίγει αργά και βασανιστικά το κουβάρι των τύψεων και των ενοχών που την καταδιώκουν. Επισκέπτεται ξανά τον τόπο και τον χρόνο του εγκλήματος, αναπαριστά βήμα βήμα, τα γεγονότα και αναζητά την κάθαρση μέσα από ένα επώδυνο ταξίδι μνήμης.

Τριάντα χρόνια μετά το τραγικό γεγονός που σφραγίζει το φινάλε του κλασικού αριστουργήματος «Το Σπίτι της Μπερνάρντα Άλμπα», συναντάμε τη Μαρτίριο πάνω από το νεκροκρέβατο της μητέρας της. Μοναδική απόγονος της «καταραμένης οικογένειας», άγρυπνος φύλακας ενός σκοτεινού μυστικού και ηθική αυτουργός μιας αυτοκτονίας με αίμα αδελφικό, η Μαρτίριο έχει καταδικαστεί να ζει κλεισμένη σ’ ένα σπίτι, βυθισμένο σε μια θάλασσα πένθους, όπου οι φωνές και οι ανάσες αντηχούν ακόμα, το μυαλό παίζει περίεργα παιχνίδια, οι τύψεις κρατούν τα βλέφαρα ανοιχτά και την ψυχή ανήσυχη. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο ηΑθηνά Τσιλύρα.

Οι πέντε πρώτοι που θα στείλουν το πλήρες ονοματεπώνυμό τους και τον τίτλο της παράστασης στο [email protected] θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για την Δευτέρα 2 Μαρτίου. Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν μέσω μαιλ.