Το ανανεωμένο πωλητήριο του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης έχει όλες τις σωστές απαντήσεις για τα γιορτινά δώρα σας

Το πωλητήριο του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης ήταν πάντα ένα από τα πιο σικ σημεία στην πόλη για αγορές δώρων και μικροαντικειμένων –διακοσμητικών και κοσμημάτων κυρίως- υψηλής αισθητικής και εξαιρετικής ποιότητας. Από αντίγραφα αρχαίων αντικειμένων, εδώλια και αμφορείς, έως δημιουργίες σύγχρονων καλλιτεχνών, κοσμήματα, διακοσμητικά και χρηστικά αντικείμενα, και εκδόσεις τέχνης και πολιτισμού.

Φέτος το πωλητήριο του μουσείου αναβαθμίστηκε. Μεγάλωσε, απέκτησε δική του αισθητική ταυτότητα, έγινε πιο λειτουργικό και διεύρυνε τη συλλογή του πάντα με γνώμονα την αρχή της λιτότητας του κυκλαδικού πολιτισμού. Την αρχιτεκτονική επιμέλεια του νέου Cycladic Shop επιμελήθηκε το βραβευμένο αρχιτεκτονικό γραφείο Kois Associated Architects ενώ τη συλλογή των προς πώληση αντικειμένων επιμελούνται ο Κώστας Βογιατζής και η Τίνα Δασκαλαντωνάκη.

Το νέο Cycladic Shop σας περιμένει για τις γιορτές για να περιηγηθείτε τη συλλογή του και να θαυμάσετε τα γούρια του Μουσείου για την χρονιά 2016 και να απολαύσετε τον καφέ σας στο υπέροχο αίθριό του. Μάλιστα, το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου, για να διευκολύνει τους φίλους του το κατάστημα θα παραμείνει ανοιχτό 12:00 έως 17:00 για το κοινό.

Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, Νεοφύτου Δούκα 4, 106 74, Αθήνα, τηλ. 210 7228321-3 , www.cycladic.gr. Το Cycladic Shop λειτουργεί  ώρες και μέρες του Μουσείου: Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή, Σάββατο 10:00-17:00, Πέμπτη 10:00-20:00, Κυριακή 11:00-17:00. Έκπτωση από 10 έως 30% για τους Φίλους του ΜΚΤ.