Η καθιερωμένη ετήσια σύναξη των ελλήνων παλαιοπωλών επιστρέφει το Σάββατο 5 και την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου με έξυπνες προτάσεις για αγορές, φιλική ατμόσφαιρα και καλό κρασί.

Όπως κάθε χρονιά έτσι και φέτος οι πιο γνωστοί έλληνες antiquers μας περιμένουν στον φιλόξενο χώρο της Γκαλερί Ζουμπουλάκη στα Πετράλωνα για ένα σαββατοκύριακο χαλαρού shopping και γνωριμίας με την τέχνη και το design. Καλλιτεχνικές εκδόσεις, πίνακες και έπιπλα, νέα και παλιά, από τις συλλογές των Antiqua, Απόστολου Αργυριάδη, Άγγελου Βλαστάρη, Μαρτίνου και Ζουμπουλάκη, θα εκτεθούν, χωρίς σχέδιο, στο πλαίσιο του καθιερωμένου bazaar-happening που θα εξάψει τη φαντασία των αισθητικά ανήσυχων χωρίς να αδειάσει τα πορτοφόλια τους και, επιπλέον, θα αποτελέσει μια καλή αφορμή για πρωινή βόλτα στην Αθήνα με καφέ και κρασί Ianos Chardonnay του Άγγελου Ρούβαλη. Βάλτε τις φόρμες σας και κατηφορίστε. Ακόμα και αν δεν βρείτε κάτι που θα θέλατε να αποκτήσετε, οι άνθρωποι, ο χώρος και τα αντικείμενα θα σας βάλουν στο mood των γιορτών.

Διάρκεια έκθεσης: 5 & 6 Δεκεμβρίου. Ώρες λειτουργίας: 11.00 – 17.00. Γκαλερί Ζουμπουλάκη, Αγαθοδαίμονος 37 & Ορέστου 1 (από το νούμερο 199 της Οδού Πειραιώς - από Χαμοστέρνας στην Πειραιώς, 2ος δρόμος δεξιά), τηλ. 210 3414214.