Η ανεξάρτητη σκηνή των κόμικς και των αυτοεκδόσεων κάθε είδους μας προσκαλεί στο 1ο Comic Zine Fest

Για όλους εσάς που κουραστήκατε με την τέχνη του κουτιού, τους υπερήρωες με τα χάρτινα πόδια και τα υπόλοιπα υπο-προϊόντα της βιομηχανίας της ψυχαγωγίας, υπάρχει αντίλογος. Οι ανεξάρτητοι έλληνες δημιουργοί κόμικς αλλά και μουσικών fanzine, κολάζ, artbooks κ.λπ. μάς προσκαλούν σε ένα διήμερο γνωριμίας από ziners για ziners (αυτοί που εκδίδουν ή συμμετέχουν σε ανεξάρτητα έντυπα μικρής κυκλοφορίας) στο Green Park το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Μαΐου.

Το διήμερο φεστιβάλ Comic Zine Fest, που πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Αθήνα με τη συμμετοχή 45 καλλιτεχνών και ομάδων από την Ελλάδα και μια συμμετοχή από την Τσεχία, φιλοδοξεί να ξεδιπλώσει το πανόραμα της ελληνικής ανεξάρτητης σκηνής καλλιτεχνικής δημιουργίας και να προωθήσει την ιδέα των αυτοεκδόσεων στη χώρα μας.

Πολύχρονο!

Comic Zine Fest, Green Park, Μαυροματαίων 22, Πεδίον Άρεως, Αθήνα, Σάββατο, 28 Μαΐου με Κυριακή 29 Μαΐου. Επικοινωνία: facebook.com/events/1571549369839159/, facebook.com/zinefestgr/, zinefestgr.wordpress.com/, [email protected] Είσοδος Ελεύθερη