Ο γνωστός εικαστικός καλλιτέχνης με τις πολυάριθμες διακρίσεις στο εξωτερικό εκθέτει τη νέα δουλειά του στην γκαλερί Kapopoulos Fine Arts στην Πάτμο από τις 9 Ιουλίου

Δύο χρόνια μετά τη μεγάλη αφιερωματική έκθεση έργων του στο Μουσείο Μπενάκη, ο Κωστής Γεωργίου επανέρχεται με νέα δουλειά του, αυτή τη φορά στην Πάτμο. Γλυπτά και καμβάδες διαφόρων διαστάσεων –ο καλλιτέχνης διακρίνεται για τα μνημειακών διαστάσεων έργα του- θα εκτίθενται από τις 9 έως τις 21 Ιουλίου στην γκαλερί Kapopoulos Fine Arts στην κεντρική πλατεία της χώρας του νησιού.

Στο γνωστό ύφος του Κωστή Γεωργίου –έντονα χρώματα, συμβολισμοί, αδρές φιγούρες- τα έργα αποπνέουν δυναμισμό που θα μπορούσε να παραπέμπει στη δυνητική μάχη του δημιουργού με την έμπνευσή του. Με σαφή καλοκαιρινή διάθεση (πλοία, κολυμβητές, θάλασσα) και αναφορές στους αρχαίους μύθους (ταύροι) ο ζωγράφος που τα τελευταία χρόνια έχει έντονη παρουσία στο εξωτερικό μας εισάγει στο εικαστικό σύμπαν του και μας προσκαλεί να κάνουμε ένα άλμα προς την χώρα της φαντασίας.

Fine Arts Πάτμο,  Κεντρική πλατεία – Χώρα Πάτμος, τηλ. 22470 31222 και 6958 473518,  [email protected]