Το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης μας προσκαλεί σε ένα late night party στις αίθουσες που φιλοξενούν την έκθεση «ΑΙ Weiwei at Cycladic» την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου

Δεν είναι η πρώτη φορά που το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης φιλοξενεί ένα τέτοιο event, οπότε προετοιμαστείτε για συνωστισμό. Ο λόγος για το late night party στις αίθουσες που φιλοξενούν την έκθεση «ΑΙ Weiwei at Cycladic» με μειωμένο εισιτήριο (5 ευρώ) και μουσικές επιλογές από τους radio DJs του Pepper 96,6 Claudia Matola και Γιάννη Καστανάκη.

Το γεγονός θα λάβει χώρα την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου από 21:00 έως τα μεσάνυχτα και υπόσχεται έντονες συγκινήσεις για τους art lovers που επιθυμούν να απολαύσουν τα έργα του κινέζου grand maitre της σύγχρονης τέχνης σε συνθήκες πιο χαλαρές, εκτός του συνήθους ωραρίου λειτουργίας των μουσείων.

Η έκθεση μετράει ήδη σχεδόν τέσσερις μήνες και την έχουν επισκεφτεί χιλιάδες Έλληνες και ξένοι. Θα διαρκέσει ως τέλη Οκτώβρη –άρα βιαστείτε- και, για τους πιο σχολαστικούς, το μουσείο προσφέρει ξεναγήσεις κάθε Πέμπτη στις 18:00, κάθε Σάββατο στις 11:00 και στις 14:00 και κάθε Κυριακή στις 11:00 και στις 14:00.

Το 10% των συνολικών εσόδων της έκθεσης θα διατεθεί  στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα (MSF) και στη ΜΕΤΑδραση.