Παγκόσμιο βραβείο σχεδιασμού

Παγκόσμιο βραβείο σχεδιασμού

Νέα παγκόσμια επιτυχία για το fashion jewellery brand Angelo di Spirito Rosa. Μετά το παγκόσμιο βραβείο συσκευασίας στα Clio Image Awards 2014, η εταιρεία Angelo di Spirito Rosa βραβεύτηκε και με το Διεθνές Βραβείο Σχεδιασμού IDA 2015 ( International Design Awards 2015 ) για τη νέα συλλογή κοσμημάτων Virtus. Η συλλογή Virtus αποτελείται από έξι σχέδια σε δύο αποχρώσεις ( Gold Plated & Black Rhodium Silver ) και έχει ήδη γίνει ανάρπαστη.

Τα International Design Awards βραβεύουν καινοτόμους, οραματιστές σχεδιαστές που διαμορφώνουν τις μελλοντικές τάσεις στους χώρους της μόδας, τον σχεδιασμό προϊόντων, των εσωτερικών χώρων και της αρχιτεκτονικής.

Η επίσημη παρουσίαση του βραβείου έγινε σε ειδική εορταστική εκδήλωση στο Costa Navarino. Προσκεκλημένοι ήταν υψηλά ιστάμενοι εκπρόσωποι του δημοσιογραφικού χώρου. Η εκδήλωση πέραν από την παρουσίαση του βραβείου περιλάμβανε για τους προσκεκλημένους ένα γεμάτο δραστηριότητες σαββατοκύριακο που μόνο το Costa Navarino μπορεί να προσφέρει. Μαθήματα Golf, σεμινάριο οινογνωσίας, περιήγηση στο χώρο κλπ.

Οι προσκεκλημένοι ευχαριστήθηκαν την φιλοξενία και απόλαυσαν ένα ξεχωριστό τριήμερο δίπλα στο αγαπημένο διεθνώς βραβευμένο brand. 

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο