Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της νέας ατομικής έκθεσης της ζωγράφου Ιωάννας Ευθυμίου με τίτλο "Οι θησαυροί μου", στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών Τσιχριτζή στην Κηφισιά .

Πλήθος κόσμου προσήλθε στα εγκαίνια της έκθεσης θαυμάζοντας τα έργα της που αντικατοπτρίζουν τη σύγχρονη Ελλάδα και έχουν ως θέμα τους " κλεμμένους " αρχαιοελληνικούς θησαυρούς που βρίσκονται σε ξένα χέρια και ζητούν άμεσα τον επαναπατρισμό τους. Η διεκδίκηση των Ελληνικών γλυπτών ως μήνυμα στα έργα της Ιωάννας Ευθυμίου φαίνεται ξεκάθαρα.

Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων. Ο Πρόεδρός της κος Ιωάννης Μαρωνίτης τίμησε τη ζωγράφο βραβεύοντας τη με έπαινο για την προσφορά της στην Τέχνη & τον Πολιτισμό στην εκθεσή της με τίτλο " Οι θησαυροί μου " ενώ το παρών στην έκθεση έδωσε και ο Γ.Γ. της Παγκόσμιας Επιτροπής για την επανένωση των γλυπτών του Παρθενώνα, κος Γιώργος Βάρδας .

Η ζωγράφος Ιωάννα Ευθυμίου είναι μία διεθνώς καταξιωμένη καλλιτέχνης που τα έργα της ανήκουν σε δημόσιες & ιδιωτικές συλλογές σε όλο τον κόσμο. Το 2017 κέρδισε το Διεθνή τίτλο της " Royal Artist ".

Αυτή είναι η 35η ατομική της έκθεση και θα κρατήσει ως τις 15 Δεκεμβρίου στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών Τσιχριτζη ( Κασσαβέτη 18 , Κηφισιά ).

Ανοιχτά κάθε μέρα εκτός Κυριακής & Δευτέρας , ώρες 10.00 ως 5.00 μμ