Το τρίτο βιβλίο της σειράς για παιδιά πρωτοσχολικής ηλικίας «Μικρά ταξίδια με τη φαντασία του Ιουλίου Βερν» από τον βραβευμένο συγγραφέα Αντώνη Παπαθεοδούλου και τις εκδόσεις Παπαδόπουλος.

«Ουάου! Είπα και έκανα να πιάσω με προσοχή το βιβλίο στα χέρια μου, όταν έξαφνα μέσα από τις σελίδες του γλίστρησε ένα μικρό κομματάκι χαρτί διπλωμένο στα τέσσερα! Ήταν ένα μυστικό μήνυμα που έβαλε εμένα και τον θείο μου, τον διάσημο καθηγητή Ορυκτολογίας Όττο Λίντενμπροκ, σε μεγάλες περιπέτειες.»

 

Λίγα λόγια για τη σειρά:

Τα πιο σημαντικά έργα του μεγάλου οραματιστή Ιουλίου Βερν κυκλοφορούν για πρώτη φορά εικονογραφημένα και προσαρμοσμένα για μικρά παιδιά από τον βραβευμένο συγγραφέα παιδικών βιβλίων Αντώνη Παπαθεοδούλου. Η Ίρις Σαμαρτζή έχει εικονογραφήσει εξαιρετικά το ευκολονόητο και γεμάτο έξυπνα ευρήματα κείμενο, σε μία μοναδική έκδοση υψηλής αισθητικής. Στη σειρά κυκλοφορούν ήδη «Ο γύρος του κόσμου σε 80 μέρες ή ποιος είναι ο πιο πλούσιος» και το «Από τη Γη στη Σελήνη ή το κανόνι της ειρήνης»! Το επόμενο βιβλίο του Ιουλίου Βερν που θα κυκλοφορήσει στη σειρά –πάντα από τους ίδιους δημιουργούς- είναι το «20.000 λεύγες κάτω από τη θάλασσα».

«Ταξίδι στο κέντρο της Γης (ή ένας πλανήτης γεμάτος μυστικά)» του Ιουλίου Βερν από τον Αντώνη Παπαθεοδούλου, εκδόσεις Παπαδόπουλος.