Το αγαπημένο ημερολόγιο των παιδιών από τις εκδόσεις Άγκυρα κυκλοφορεί ανανεωμένο για τη σχολική χρονιά 2015-2016.

Η οργάνωση του χρόνου και των σχολικών υποχρεώσεων είναι η αχίλλειος πτέρνα των περισσότερων μαθητών δημοτικού και γυμνασίου. Οι λόγοι είναι πολλοί. Πρώτον, τα μαθήματα σπάνια είναι αρκούντως ελκυστικά και τα παιδιά οπότε προτιμούν να τα ξεχνούν και, δεύτερον, οι Έλληνες γενικά δεν φημιζόμαστε για τον προγραμματισμό μας.

Το «Σχολικό ημερολόγιο ενός UFO» κάνει την οργάνωση των μαθητών παιχνίδι. Κι αυτό γιατί περιέχει ένα σωρό χρήσιμες πληροφορίες, κινούμενα σχέδια, τις ονομαστικές γιορτές όλων, τις αργίες –εννοείται- καθώς και χώρο για να σημειώσει όλα όσα έκανε το Σαββατοκύριακο καθώς και για τα δημιουργήσει τη δική του λίστα αγαπημένων –ταινίες, τραγούδια, βιβλία, μέρη κ.ά..

Το «Σχολικό ημερολόγιο ενός UFO 2015-2016» που «σκάρωσαν» ο Γιώργος Κωνσταντινίδης και ο Σωτήρης Μητρούσης για τις εκδόσεις Άγκυρα είναι το ένα και μοναδικό απαραίτητο εργαλείο κάθε μαθητή για τη σχολική χρονιά που αρχίζει. Πλήρως ενημερωμένο, χρηστικό και καλαίσθητο θα συνοδεύει τα παιδιά σε όλη τη διάρκεια του χρόνου και, στο τέλος, θα φυλαχτεί προσεκτικά ως ενθύμιο.