Το πρώτο της βιβλίο «Κάποτε μαζί με τον απόντα» θα παρουσιάσει η νεαρή συγγραφέας Κατερίνα Χατζηκυριάκου στο Πόλη θέατρο την Τρίτη 1η Δεκεμβρίου.

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στο θέατρο «Πόλη», ενώ αποσπάσματα του βιβλίου θα διαβάσουν ο Δάνης Κατρανίδης και η Παναγιώτα Βλαντή.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Πρόκειται για ένα ποιητικό παραμύθι για μεγάλους, ένα ταξίδι με οδηγό ένα μικρό παιδί και τα συναισθήματά του. Είκοσι τέσσερις αυτοτελείς ιστορίες από τη ζωή ενός παιδιού στον κόσμο των μεγάλων, με τους οποίους μοιράζεται τις απώλειές του αλλά και μια ανιδιοτελή αγάπη που γνώρισε εκείνο το καλοκαίρι, σ' ένα νησί.

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα

Η Κατερίνα Χατζηκυριάκου γεννήθηκε το 1990 στα Χανιά. Είναι απόφοιτη της Δραματικής Σχολής «Πρώτη Πράξη» και έχει παρακολουθήσει διάφορα σεμινάρια υποκριτικής. Σήμερα, σπουδάζει στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών σύγχρονο τραγούδι. Έχει τη δική της εταιρεία παραγωγής, τη «Re-Act», και μέσω αυτής δραστηριοποιείται, κάνει θεατρικές παραγωγές, τραγουδάει, μεταφράζει, διασκευάζει και γράφει.  Συνεργάζεται με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κρήτης για την περιοδεία των παραστάσεών της. Έχει μεταφράσει και διασκευάσει θεατρικά έργα Αμερικανών και Ευρωπαίων θεατρικών συγγραφέων.