Οι εκδόσεις Λιβάνη μας προσκαλούν στην παρουσίαση του τελευταίου βιβλίου της Άννης Θεοχάρη για μικρά και μεγαλύτερα παιδιά.

Υπάρχει κάτι χειρότερο για έναν κλόουν από το να χάσει τη μύτη του την ώρα που ετοιμάζεται να βγει στη σκηνή; Κι όμως αυτό ακριβώς συνέβη στον κλόουν της ιστορίας μας. Ένα φτάρνισμα και… ουπς∙ πάει η μύτη. Πώς να εμφανιστεί τώρα μπροστά στο κοινό του; Αφήστε που κανείς δεν τον πιστεύει. Την περιπέτειά του περιγράφει η Άννη Θεοχάρη στο απολαυστικό «Έχασα τη μύτη μου και ψάχνω να τη βρω» που κυκλοφόρησε μόλις από τις εκδόσεις Λιβάνη.

Η Άννη Θεοχάρη, συγγραφέας παιδικών βιβλίων, αφηγήτρια παραμυθιών και πνευματική μητέρα του κλόουν μας, θα παρουσιάσει το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου στις 12 το μεσημέρι το νέο της πόνημα για τους μικρούς και τους λιγότερο μικρούς φίλους της. Όχι μόνη της, φυσικά. Μαζί της θα έχει την ηθοποιό Έλσα Λουμπαρδία, η οποία, με τη βοήθεια μια κιθάρας κι ενός ολόκληρου φανταστικού τσίρκου, θα μας αφηγηθούν την ιστορία του άτυχου κλόουν που έψαχνε να βρει τη μύτη του.

Η παρουσίαση θα γίνει στον χώρο του βιβλιοπωλείου των εκδόσεων Λιβάνη, Σόλωνος 98 και Ιπποκράτους, το Σάββατο 12 Δεκέμβρη στις 12:00.