Ο συγγραφέας θα παρουσιάσει το νέο βιβλίο του «Δάχτυλα πάνω στο σώμα της» στο γνωστό βιβλιοπωλείο της Κηφισιάς την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου

Το τελευταίο βιβλίο του –έχουν προηγηθεί περισσότερα από 40 έργα σε ένα διάστημα που ξεπερνά τα 35 χρόνια- θα παρουσιάσει ο Μάνος Κοντολέων το απόγευμα της Τετάρτης 3 Φεβρουαρίου στον φιλόξενο Σπόρο, το αγαπημένο βιβλιοπωλείο της Κηφισιάς επί της οδού Δροσίνη.

Το «Δάχτυλα πάνω στο σώμα» που κυκλοφόρησε πρόσφατα από τις εκδόσεις Πατάκη πραγματεύεται της ζωή της Λίας, μιας γυναίκας της διπλανής πόρτας, παντρεμένης και αποκατεστημένης επαγγελματικά, η οποία πίσω από το προσωπείο της ευτυχισμένης οικογενειακής ζωής κρύβει ανομολόγητες επιθυμίες. Οι επιθυμίες της Λίας είναι θηλυκού γένους και, όταν κάποια στιγμή ο έρωτας θα της χτυπήσει την πόρτα, θα πάθουν να είναι κρυφές.

Το βιβλίο θα παρουσιάσουν η εκπαιδευτικός και συγγραφέας Έλενα Μαρούτσου και η δημοσιογράφος και συγγραφέας Πόλυ Μηλιώρη.

Η παρουσίαση θα γίνει την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου, ώρα 19:00, στο βιβλιοπωλείο Σπόρος, Δροσίνη 7, Κηφισιά, τηλ. 210 8086404.