Ο Χάρης Μαύρος θα παρουσιάσει το πρώτο του μυθιστόρημα για την περιπέτεια της αγάπης και του σεξ το μεσημέρι του Σαββάτου 13 Φεβρουαρίου

Θεσσαλονίκη, 1993. Μια φθινοπωρινή μέρα του Οκτώβρη, τέσσερις φοιτητές φυσιοθεραπείας, ο Βίκτωρας, η Μαρία, ο Θάνος και η Έλσα, έρχονται πιο κοντά εξαιτίας μιας έντονης κακοκαιρίας. Σε ένα παιχνίδι εξομολογήσεων ξεδιπλώνονται σε βάθος οι κρυφές πτυχές των ζωών τους, με έντονη την πρότερη οικογενειακή παθολογία. Το κοινό αίσθημα της στερημένης παιδικής ηλικίας τούς οδηγεί σε μια πρωτόγνωρη γι' αυτούς συναισθηματική αλληλεπίδραση, που με τη σειρά της θα εντείνει τη σεξουαλική έλξη. Χωρίς να το έχουν επιδιώξει, βρίσκονται παγιδευμένοι σε ένα ερωτικό κουαρτέτο. Συνάπτουν μια σχέση με τους δικούς της κανόνες και λειτουργίες. Μοιάζει πολύ με την ιδανική σχέση σεβασμού και αφοσίωσης ενός τυπικού ζευγαριού. Η σχέση αυτή διαρκεί περίπου έναν χρόνο, ωστόσο ο δεσμός τους διακόπτεται απότομα.

2012. Οικονομική κρίση, social media, μια ολόκληρη χώρα σε νέους ρυθμούς. Εκείνοι κρυμμένοι σε σκιές συμβάσεων. Ένα συνέδριο φυσιοθεραπείας αυξάνει τις πιθανότητες να ξανασυναντηθούν. Τι θα γίνει όταν το ρολόι δείξει τέσσερις;

Ο Χάρης Μαύρος, καλλιτέχνης και blogger, κυκλοφορεί το πρώτο του έντυπο έργο –κείμενά του θα βρείτε https://onlinegreekbook.wordpress.com/-, ένα μυθιστόρημα για την αγάπη, το σεξ, τις ανθρώπινες σχέσεις και την επικαιρότητα από τις εκδόσεις Θερμαϊκός.

Το βιβλίο θα παρουσιάσουν οι: Στρατής Λημνιός δημοσιογράφος, Βάσια Ακαρέπη (συγγραφέας), Ανθή Λειβαδά (Human Resources Manager), Βασιλής Σαμαριτάκης (ηθοποιός-ραδιοφωνικός παραγωγός).

«Μέχρι {τις} τέσσερις» στον Ιανό, Σταδίου 24, Σάββατο 13 Φεβρουαρίου στις 13:00. Είσοδος ελεύθερη –το βιβλίο απευθύνεται σε αναγνώστες άνω των 18 χρονών. H εκδήλωση θα προβάλλεται ζωντανά στο ianos.gr (https://www.youtube.com/watch?v=kXao7jfQRhs)