Το πρώτο μυθιστόρημα της Κλαιρ Κένταλ που έχει μεταφραστεί ήδη σε είκοσι γλώσσες κυκλοφόρησε στα ελληνικά από τις εκδόσεις Πατάκη.

Η Κλαρίσα φοβάται όλο και περισσότερο τον συνάδελφό της Ρέιφ, με τον οποίο πέρασε μια νύχτα μαζί υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες. Ο Ρέιφ δεν την αφήνει σε ησυχία και δε δέχεται αντιρρήσεις. Είναι πάντα εκεί... Όταν καλείται να παραστεί ως ένορκος, η Κλαρίσα ανακουφίζεται. Η δικαστική αίθουσα είναι ένα ασφαλές καταφύγιο, ένα μέρος στο οποίο ο Ρέιφ δεν μπορεί να εισχωρήσει. Όμως, καθώς ξεδιπλώνεται μια βίαιη ιστορία απαγωγής και κακοποίησης στην αίθουσα του δικαστηρίου, η Κλαρίσα αρχίζει να βλέπει αντιστοιχίες μεταξύ της κατάστασής της και αυτής της νεαρής γυναίκας στο εδώλιο του μάρτυρα. Καθώς συνειδητοποιεί ότι φέρει το βάρος των αποδείξεων, η Κλαρίσα ξετυλίγει το διεστραμμένο, μακάβριο παραμύθι που έχει υφάνει γύρω τους ο Ρέιφ- και ανακαλύπτει ότι η κατάληξη που αυτός οραματίζεται είναι πιο τρομακτική απ’ ό,τι θα μπορούσε να φανταστεί.

Το μυθιστόρημα-εκδοτικό φαινόμενο που συνάρπασε εκατομμύρια αναγνώστες από τις αρχές του 2015 όταν πρωτοκυκλοφόρησε, ένα ανεπανάληπτο ψυχολογικό θρίλερ μεγάλης έντασης και ρεαλισμού, τώρα και στα ελληνικά.

«Ξέρω πού είσαι», Κλαιρ Κένταλ, εκδόσεις Πατάκη.