Ένα ακόμα βιβλίο από τον μπεστσελερίστα συγγραφέα της «Τέχνης της καθαρής σκέψης» με ερωτήματα που θα σας κάνουν να γελάσετε και να προβληματιστείτε

Μετά από την επιτυχία των προηγούμενων βιβλίων του, «Η τέχνη της καθαρής σκέψης» και «Η τέχνη της πρακτικής σκέψης», ένα ακόμα βιβλίο του Ραλφ Ντομπέλλι, το «Ερωτήματα περί ζωής», κυκλοφορεί στα ελληνικά από τις εκδόσεις Πατάκη. Γραμμένο στο γνωστό ύφος του συγγραφέα, με χιούμορ και αυτοσαρκασμό, το βιβλίο θέτει θεμελιώδη ερωτήματα περί ευτυχίας, αγάπης, έρωτος, ηλικίας, θρησκείας και άλλων δαιμονίων που απασχολούν όλους μας, τα οποία αναλύει στα βασικά συστατικά τους.

Οι fan του Ντομπέλλι, που τον ανέδειξαν τα προηγούμενα χρόνια ως έναν από τον πιο μοσχοπουλημένους συγγραφείς διεθνώς, έχουν κάθε λόγο να πανηγυρίζουν. Ο λόγος του, ευανάγνωστος και αναλυτικός ανοίγει παράθυρα σε ξεχασµένες περιοχές της ψυχής, προκαλεί γέλιο και γεννάει προσδοκίες για ένα αύριο πιο ορθολογικό και λιγότερο βασανιστικό.  

«Ερωτήματα περί ζωής», Ραλφ Ντομπέλλι, εκδόσεις Πατάκη. Περισσότερες πληροφορίες για τον συγγραφέα θα βρείτε στο προσωπικό σάιτ του www.dobelli.com.