Το newpost.gr σε συνεργασία με τις εκδόσεις Τερζόπουλου προσφέρουν σε 3 τυχερούς αναγνώστες από έναν οδηγό μαγειρικής της Χρύσας Παραδείση. 

Οι τρεις πρώτοι που θα στείλουν μήνυμα με τις λέξεις «Οδηγός μαγειρικής» και το πλήρες ονοματεπώνυμό τους στη διεύθυνση [email protected] θα κερδίσουν από έναν οδηγό μαγειρικής της Χρύσας Παραδείση. Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν μέσω μέιλ.

Αυτός ο πλήρης οδηγός μαγειρικής απευθύνεται σε όλους, τόσο στον έμπειρο μάγειρα ή μαγείρισσα όσο και στον αρχάριο που τώρα ξεκινά να τον απασχολεί το θέμα της μαγειρικής. Αυτό που κάνει το βιβλίο μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής να ξεχωρίζει είναι η προσοχή που δίνει στην λεπτομέρεια αλλά και τα πολύτιμα μυστικά που προσφέρει για το πώς πετυχαίνει ένα φαγητό ή γλυκό, συμβουλές απαραίτητες για την επιτυχία κάθε γαστρονομικής προσπάθειας!  

Οι τεχνικές που περιγράφει το βιβλίο είναι εικονογραφημένες με 110 σκίτσα για να είναι ακόμη πιο επεξηγηματικές, ενώ περιγράφει αναλυτικά τα κοψίματα των διαφόρων κρεάτων, τα ψάρια της Μεσόγειου αλλά και την αποθήκευση τροφίμων, πρώτες βοήθειες, ακόμη και πώς να αφαιρέσετε λεκέδες.

 

Μέσα από 392 πολύχρωμες σελίδες, με περισσότερες από 700 συνταγές η μητέρα της Σύγχρονης Ελληνικής κουζίνας, Χρύσα Παραδείση θα σας ταξιδέψει στον χώρο της γεύσης και της ευωχίας. 

Η Αλεξία Τερζοπούλου, διπλωματούχος της γαστρονομικής Σχολής Τροφίμων και Οίνου Leiths του Λονδίνου και εκπαιδεύτρια σε Ακαδημία Ζαχαροπλαστικής του Λονδίνου, μένοντας πιστή στο πνεύμα της Παραδείση, επέλεξε με προσοχή και επιμελήθηκε καθεμία από τις 747 συνταγές, προσαρμόζοντας τες στους ρυθμούς της εποχής μας.