Ο τέως υπουργός Οικονομικών και βασικός συνεργάτης του Γιώργου Παπανδρέου υπογράφει ένα πολιτικο-οικονομικό θρίλερ για τις άγνωστες πλευρές της ελληνικής κρίσης

Με στυλ και ρυθμό videogame το βιβλίο του Γιώργου Παπακωνσταντίνου «Game Over: Η αλήθεια για την κρίση» που θα κυκλοφορήσει στις 23 Απριλίου από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος υπόσχεται έντονες συγκινήσεις για φίλους και εχθρούς. Όπως αντιλαμβάνεστε πρόκειται για μια αφήγηση των γεγονότων του κρίσιμου διαστήματος πριν και μετά από το πρωθυπουργικό διάγγελμα στο Καστελόριζο και την προσφυγή της Ελλάδας σε μηχανισμό οικονομικής στήριξης από έναν από τους πρωταγωνιστές των ημερών.

Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου υπόσχεται να αποκαλύψει άγνωστες πτυχές από όσα συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν μαζί με ξένους ηγέτες και διεθνείς οικονομικούς παράγοντες καθώς και τις σκέψεις του και τον ρόλο τον οποίο ο ίδιος διαδραμάτισε τις «θερμές» εκείνες ημέρες. Όλα αυτά μέσα από το πρίσμα της δικής του εμπειρίας και κρίσης.

«Game Over: Η αλήθεια για την κρίση», Γιώργος Παπακωνσταντίνου, εκδόσεις Παπαδόπουλος. Από 23 Απριλίου στα βιβλιοπωλεία.