Η σειρά βιβλίων «Αγαπώ τους εφευρέτες» από τις Εκδόσεις Άγκυρα έχει στόχο να εξάψει την περιέργεια των παιδιών και να διευρύνει τους ορίζοντές τους με τρόπο εύκολο και ευχάριστο

Καλοκαίρι, καιρός για διάβασμα. Όχι μόνο για τους μεγάλους, αλλά και για τα παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας που, με την απαραίτητη καθοδήγηση, έχουν την ευκαιρία να μυηθούν στα μυστήρια της φύσης και της επιστήμης, με τρόπο δημιουργικό και ψυχαγωγικό.

Οι Εκδόσεις Άγκυρα, πρωτοπόρες στον χώρο του παιδικού βιβλίου, μας έχουν  δώσει εξαιρετικά δείγματα δουλειάς  –θα θυμάστε τη σειρά «Αγαπημένη μου Μυθολογία» που κυκλοφορεί πάντα με τα πιο «ζουμερά» επεισόδια από τις περιπέτειες του Ηρακλή, του Θησέα και τόσων άλλων.  Έξυπνα, καλαίσθητα, μελετημένα για τις ανάγκες των μικρών ηλικιών, τα βιβλία τους αποτελούν κορυφαίες επιλογές για τους γονείς που επιθυμούν να καλλιεργήσουν την έμφυτη επιθυμία των παιδιών για γνώσεις και ανακαλύψεις.

Η σειρά «Αγαπώ τους εφευρέτες» έχει συστηθεί με την ίδια φροντίδα και ευαισθησία για τα παιδιά. Με έξυπνα κείμενα και εικονογραφήσεις δια χειρός Νίκου Μαρουλάκη (του συν-δημιουργού της θρυλικής Φρουτοπίας), «ενισχυμένα» με παιχνίδια και δραστηριότητες, τα βιβλία της σειράς («Θωμάς Έντισον» και «Γουτεμβέργιος») είναι ό,τι καλύτερο μπορείτε να χαρίσετε στα παιδιά σας και αυτό το καλοκαίρι.