Το συναρπαστικό λογοτεχνικό έπος του Φίλιπ Μάγιερ για την Άγρια Δύση, που θα κάνει πρεμιέρα το ’17 στο αμερικανικό δίκτυο AMC, κυκλοφορεί τον Οκτώβριο από τις εκδόσεις Καστανιώτη.

Το συγκλονιστικό μυθιστόρημα του Φίλιπ Μάγιερ «The Son», ένα έπος για την Αμερική της Άγριας Δύσης, κάνει πρεμιέρα το 2017 στο δίκτυο AMC («Mad Men», «Breaking Bad», «Walking Dead») με τον Πιρς Μπρόσναν στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο στα ελληνικά από τις Εκδόσεις Καστανιώτη με τίτλο «Ο γιος», σε μετάφραση της Ιλάειρας Διονυσοπούλου.

Δυο λόγια για την υπόθεση:

Τέξας, 1849. Ο Ίλαϊ ΜακΚάλα είναι μόλις δεκατριών χρόνων όταν οι Κομάντσι κάνουν μια βίαιη επιδρομή στο σπίτι του, δολοφονούν άγρια τη μητέρα και την αδερφή του και παίρνουν τον ίδιο αιχμάλωτο. Θαρραλέος και εύστροφος, προσαρμόζεται γρήγορα στη ζωή των Ινδιάνων, γίνεται ο θετός γιος του αρχηγού της φυλής και εξαπολύει έναν φοβερό πόλεμο εναντίον των εχθρών του. Έρχεται όμως η στιγμή που η αρρώστια, η πείνα και υπεράριθμοι οπλισμένοι Αμερικανοί αποδεκατίζουν τους συντρόφους του.

Όταν ο Ίλαϊ απομένει μόνος, διεκδικεί μια θέση σε έναν κόσμο όπου δεν ανήκει πραγματικά. Τότε ξεκινά μια πορεία γεμάτη περιπέτειες και ανατροπές, κακουχίες και τραγωδίες, μια πορεία αναλγησίας και αμείλικτου πραγματισμού, η οποία θα μεταμορφώσει και τις επόμενες γενιές των απογόνων του, μια δυναστεία γαιοκτημόνων και πετρελαιοπαραγωγών που θα συντριβεί από τις φιλόδοξες επιλογές της. Ο «Γιος» είναι ένα επικό βιβλίο για τη βία και την εξουσία στην αιματοβαμμένη επικράτεια της αμερικανικής Δύσης.

The Son Season 1 Teaser Trailer

The Son AMC Saga Teaser