Ο Αλέξανδρος Ρίζος θα παρουσιάσει το βιβλίο του «Διοίκηση Επιχειρήσεων Εστίασης & Ψυχαγωγίας» στο Σπυροπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο του Νέου Ψυχικού στις 12 Οκτωβρίου

Ο Αλέξανδρος Ρίζος, υψηλόβαθμο στέλεχος στον κλάδο της εστίασης και της ψυχαγωγίας, συμπυκνώνει στο βιβλίο του «Διοίκηση Επιχειρήσεων Εστίασης & Ψυχαγωγίας» (εκδόσεις Παπαδόπουλος) διδάγματα και εμπειρίες από την πολυετή καριέρα του. Απαντάει σε εύλογα ερωτήματα που απασχολούν όλους όσοι ενδιαφέρονται να εισέλθουν στον κλάδο, διαλύει μύθους και ψευδαισθήσεις, θέτει, επιτέλους,  τα πράγματα σε ρεαλιστική βάση.

Παρουσιάζοντας το βιβλίο του στο Σπυροπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο του Νέου Ψυχικού, ο συγγραφέας θα αναλύσει το περιεχόμενο του βιβλίου του σημείο προς σημείο και θα απαντήσει στα ερωτήματα των φίλων που θα ανταποκριθούν στην πρόσκλησή του για θέματα που αφορούν στον κλάδο της εστίασης και της ψυχαγωγίας, τις προοπτικές και τις παγίδες που κρύβει.

Η παρουσίαση του βιβλίου «Διοίκηση Επιχειρήσεων Εστίασης & Ψυχαγωγίας» θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016, στις 19:00, στο Σπυροπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο, Αγίας Σοφιάς 1, Ν. Ψυχικό.