Το τρίτο μυθιστόρημα της δημοσιογράφου είναι ένα ακόμα αστυνομικό θρίλερ, βασισμένο σε αληθινά γεγονότα

Ο κοσμοπολίτης, γοητευτικός άντρας που ακροβατεί ανάμεσα στο σκοτάδι και στο φως. Τα πρόσωπα και οι ρόλοι που αλλάζει, με μοναδική μαεστρία. Η γλυκιά κι ευαίσθητη αεροσυνοδός, στο μοιραίο ταξίδι στη Σαντορίνη. Η ξεχασμένη αποθήκη και η βαλίτσα με τα θαμμένα μυστικά. H μονοκατοικία του τρόμου. Η ταλαντούχα μουσικός και ο παραμυθένιος γάμος στη στολισμένη με εντελβάις εκκλησία του Γολγοθά. Η ανυποψίαστη νεαρή, τα φρικτά βασανιστήρια και το μωρό που δεν γεννήθηκε ποτέ. Η συνοδός πολυτελείας στη σουίτα γνωστού ξενοδοχείου, όπου τα κρίνα βάφτηκαν με αίμα. Το μικρό αγόρι που έγινε μάρτυρας εγκλήματος.

Μια περιπλάνηση στον κόσμο του μυστηρίου, από την Αθήνα, την Ιθάκη και τη Σαντορίνη ως τη Βιέννη και τη λίμνη του ονειρικού Χάλστατ. Ένα μυθιστόρημα βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, που ξετυλίγει το νήμα μιας σκοτεινής ιστορίας και ακολουθεί την αιματοβαμμένη διαδρομή της. Θύματα γυναίκες, σε μια σειρά άγριων εγκλημάτων που έρχονται στο φως με διαδοχικές αποκαλύψεις και αλλεπάλληλες ανατροπές. Ένα βιβλίο όπου η δημοσιογράφος-ερευνήτρια μπαίνει στο στόχαστρο του δολοφόνου, μετατρέπεται σε τιμωρό και δικαιώνει τα θύματα.

Το τρίτο μυθιστόρημα της Αγγελικής Νικολούλη –προηγήθηκαν τα «Ονειρεύτηκα το δολοφόνο σου» και «Θάνατος με χείλη κόκκινα»- είναι ένα ακόμα αστυνομικό θρίλερ που θα μας κρατήσει ξάγρυπνους τις νύχτες. Βασισμένο σε αληθινά γεγονότα ακροβατεί μεταξύ ρεπορτάζ και μυθοπλασίας με μοναδική μαεστρία και ψυχολογική ακρίβεια.

« Έρωτας φονιάς», Αγγελική Νικολούλη, εκδόσεις Καστανιώτη. Στα βιβλιοπωλεία από 7 Νοεμβρίου.