Ένα νέο βιβλιοπωλείο με καφέ και γλυκά από τις Κυκλάδες, το Books Plus / Arts & Coffee, λειτουργεί από τις 23 Νοεμβρίου στο κέντρο της πόλης

Μπορεί οι μεγάλες αλυσίδες στον χώρο του βιβλίου να υπέστησαν πλήγματα τα τελευταία χρόνια, όμως τη θέση τους παίρνουν νέα βιβλιοπωλεία, με χαρακτήρα και ειδίκευση που μας αποζημιώνουν με το παραπάνω.

Ας υποδεχθούμε λοιπόν το ολοκαίνουργιο Books Plus / Arts & Coffee, το νέο βιβλιοπωλείο / πολυχώρο στο κέντρο της Αθήνας που άνοιξε τις πόρτες του στις 23 Νοεμβρίου. Σε ένα πολυεπίπεδο χώρο, λουσμένο στο φως, χιλιάδες τίτλοι ελληνικής και ξένης πεζογραφίας και ποίησης, ιστορίας, έρευνας, φιλοσοφίας και ανθρωπιστικών επιστημών καθώς και  αντικείμενα τέχνης  από νέους σχεδιαστές μάς περιμένουν να τα φυλλομετρήσουμε και να τα κάνουμε δικά μας. Όμως, ούτε τα παιδιά θα μείνουν παραπονεμένα. Εκτός από τα σχολικά εγχειρίδια, ελληνικά και ξενόγλωσσα, οι γονείς θα βρουν εκπαιδευτικά βιβλία και παιχνίδια, είδη ζωγραφικής και χαρτικά διαλεγμένα με γνώση και μεράκι.

Και επειδή η ανάγνωση απαιτεί ηρεμία και συγκέντρωση, το Books Plus / Arts & Coffee θα μας «κερνάει» καθημερινά μυρωδάτο καφέ, γλυκά, πολλά από τις Κυκλάδες, και αλμυρά, από διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Για να πληροφορηθείτε τις εκδηλώσεις και συναντήσεις με συγγραφείς, μουσικούς και εικαστικούς που έχουν προγραμματιστεί στο Books Plus / Arts & Coffee επισκεφτεί τη σελίδα του βιβλιοπωλείου στο facebook: www.facebook.com/booksplusartcoffee.gr

Πρώτος φιλοξενούμενος καλλιτέχνης (από 23 Νοεμβρίου) θα είναι ο Μανώλης Χάρος.

Books Plus / Arts & Coffee, Πανεπιστημίου 37, Αθήνα, τηλ. 210 3222300, www.facebook.com/booksplusartcoffee.gr