Ο David Baddiel επεξεργάζεται το τέλειο πακέτο δοκιμής γονιών για απαιτητικά παιδιά που ξέρουν τι ζητούν

Νέο πακέτο δοκιμής γονιών!*

Εσύ ποιους θα διαλέξεις;

Κάνε με προσοχή την επιλογή σου.

Όποιους πάρεις θα τους φορτωθείς για πάντα.

*Δοκιμάζετε με δική σας ευθύνη. Δεν παρέχεται καμία εγγύηση. Αλλαγές δεκτές μόνο υπό αυστηρούς όρους και προϋποθέσεις.

Παραμονές Χριστουγέννων και κάθε παιδί ετοιμάζει τη δική του λίστα με τα επιθυμητά δώρα. Αναλόγως ηλικίας –και φαντασίας- τις πρώτες θέσεις κατέχουν ποδήλατα, ηλεκτρονικά, trainers και, τώρα πλέον, γονείς. Ναι, καλά ακούσατε. Ο κωμικός, παρουσιαστής πολυάριθμων τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών εκπομπών και συγγραφέας Ντέιβιντ Μπαντίελ, στο πρώτο βιβλίο του «Πρακτορείο Γονιών -Διάλεξε τους τέλειους γονείς» που κυκλοφόρησε μόλις από τις εκδόσεις Κέδρος, προτείνει … «Πρακτορείο Γονιών»∙ πώς λέμε πρακτορείο μοντέλων ή πρακτορείο οικιακών βοηθών; Απευθύνεστε σε αυτό, διαλέγετε μέσα από μια πλούσια γκάμα υποψηφίων και κάνετε τη δουλειά σας…

«Μακάρι να είχα καλύτερους γονείς!» είπε ο Μπάρι για τρίτη φορά. Και, ξαφνικά, το δωμάτιό του άρχισε να τρέμει.

Ο Μπάρι σιχαίνεται το όνομά του. Μάλιστα αυτός είναι ο λόγος νούμερο 2 στη λίστα των πραγμάτων για τα οποία κατηγορεί τους γονείς του μετά το νούμερο 1, ότι είναι βαρετοί, και πριν από το νούμερο 3, ότι είναι συνέχεια κουρασμένοι.

Να όμως που υπάρχει ένας κόσμος, όχι και τόσο μακρινός, όπου τα παιδιά επιλέγουν τους γονείς τους. Ναι, ναι, απίστευτο κι όμως αληθινό, τα ίδια τα παιδιά πηγαίνουν στο Πρακτορείο Γονιών και διαλέγουν ποιους θα έχουν γονείς. Τέλειο, ε; Λες και το όνειρο του Μπάρι γίνεται πραγματικότητα.

Είναι όμως πράγματι τόσο εύκολο να βρεις τους τέλειους γονείς; Μια ξεκαρδιστική κωμωδία για παιδιά που έγινε best-seller σε χρόνο ρεκόρ.

Πρακτορείο Γονιών -Διάλεξε τους τέλειους γονείς, David Baddiel, εκδόσεις Κέδρος