Η ελληνική κομεντί για τον έρωτα, την απιστία και τη δεύτερη ευκαιρία από τον σκηνοθέτη της «Νήσου» Χρήστο Δήμα βγαίνει στις αίθουσες την Πέμπτη 19 Μαρτίου.

Το καστ θα μαζέψει σίγουρα όλους τους fan της ελληνικής showbiz που, λόγω τηλεοπτικής ένδειας, έχουν στερηθεί τους αγαπημένους τους σταρ. Διαβάστε για να ξέρετε: Φάνης Μουρατίδης, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Ναταλία Τσαλίκη, Μυρτώ Αλικάκη, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Τάκης Σπυριδάκης, Πάνος Μουζουράκης, Αθηνά Οικονομάκου, Λεωνίδας Καλφαγιάννης, Ιωάννα Πηλιχού, Ελίνα Μάλαμα, Αλέξανδρος Γιάννου, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου. Όλοι μαζί παίρνουν μέρος σε ένα ατέλειωτο γαϊτανάκι από ερωτικές ίντριγκες και παρεξηγήσεις στο πρότυπο του αγαπημένου άσματος του Λουκιανού «Τα 'φτιαξε η Μαίρη ξαφνικά με το Λευτέρη/ Που γουστάριζε την Νένα πριν γνωρίσει τη Γωγώ/ Που τα είχε με τον Άρη πριν τα φτιάξει με την Μάρη/ Και που κάποτε τη γούσταρα κι εγώ» που απειλούν να αφήσουν τους πάντες ταπί –ερωτικώς, εννοείται- όμως στο τέλος η τάξη αποκαθίσταται και το γέλιο αναβλύζει αυθόρμητα στα πρόσωπα των θεατών.

 

Το γαϊτανάκι συντονίζει ο σκηνοθέτης Χρήστος Δήμας, γνωστός μας από το επιτυχημένο «Νήσος» ο οποίος συναντιέται για άλλη μια φορά με το σεναριογραφικό δίδυμο Έλενα Σολωμού-Κωστή Παπαδόπουλου. Η μουσική είναι του Κωστή Μαραβέγια ο οποίος ερμηνεύει το ομώνυμο κομμάτι και κυκλοφορεί από τη Minos EMI.

 

 

H ταινία «Amore Mio» θα αρχίσει να προβάλλεται την Πέμπτη 19 Μαρτίου. Τη διανομή κάνει η εταιρεία ODEON.