Η έναρξη της προπώλησης των εισιτηρίων για το πολυαναμενόμενο «Πόλεμος των Άστρων – Επεισόδιο 7: Η Δύναμη ξυπνάει» στο Λονδίνο προκάλεσε... πανικό.

Η ταινία θα αρχίσει να προβάλλεται στις 17 Δεκεμβρίου, στην κορύφωση της εορταστικής σεζόν. Όμως, οι σύγχρονοι κανόνες του μάρκετινγκ επιβάλουν οι εταιρείες να «γλυκαίνουν» το κοινό με συντονισμένες κινήσεις, έναν κατακλυσμό δημοσιευμάτων και διαδικτυακών προωθητικών ενεργειών, οι οποίες ανοίγουν την όρεξη των θεατών. Σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν άρχισε σήμερα στο Λονδίνο η διαδικτυακή πώληση των εισιτηρίων για την ταινία –γεγονός της σεζόν, το «Πόλεμος των Άστρων – Επεισόδιο 7: Η Δύναμη ξυπνάει».

Και η ανταπόκριση του κοινού ήταν τόσο μεγάλη, ώστε ο διαδικτυακός τόπος της κινηματογραφικής εταιρείας Odeon κατέρρευσε για λίγη ώρα, προκαλώντας μια πραγματική θύελλα στα social media. Εκατοντάδες απογοητευμένοι φίλοι της σειράς ξέσπασαν για τις καθυστερήσεις, φοβούμενοι πως δεν θα καταφέρουν να εξασφαλίσουν θέσεις στις αίθουσες, τις ημέρες και τις ώρες της επιλογής τους.

Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί πως σήμερα βγήκαν προς διάθεση και τα εισιτήρια του τελευταίου Τζέιμς Μποντ «Spectre» οπότε η καταστροφή ήταν αναμενόμενη. Πάντως, μέχρι πριν από λίγη ώρα 10.000 φανατικοί του διαστημικού έπους εξασφάλισαν το χαρτάκι που θα τους μεταφέρει έστω και για λίγες ώρες σε άλλο γαλαξία.