Το θεατρικό έργο «Ο Χάρι Πότερ και το καταραμένο παιδί», η όγδοη περιπέτεια της σειράς, θα κυκλοφορήσει στα ελληνικά τον Σεπτέμβρη από τις εκδόσεις Ψυχογιός

Ο Χάρι Πότερ γίνεται θεατρικό. Η παράσταση του έργου που υπογράφει η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, σε συνεργασία με τους Τζον Τίφανι και Τζακ Θορν, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο Palace Theatre του Λονδίνου  στις 30 Ιουλίου –οι ανοιχτές πρόβες αρχίζουν στις 7 Ιουνίου- προκαλώντας πραγματικό παραλήρημα στους θαυμαστές του μικρού μάγου (Για αγορά εισιτηρίων δείτε ΕΔΩ) .

Όμως ο Χάρι Πότερ που θα αντικρίσουν οι θεατές του έργου θα έχει μικρή μόνο ομοιότητα με τον ατίθασο νεαρό που γνωρίσαμε πριν από χρόνια. Η όγδοη ιστορία της σειράς αναφέρεται στον ώριμο πια Χάρι, δεκαεννέα χρόνια μετά από την τελευταία δημοσιευμένη περιπέτειά του. Παντρεμένος, πατέρας τριών παιδιών, εργαζόμενος στο υπουργείο Μαγείας, ο ήρωας μας συνεχίζει να παλεύει με τα σκοτάδια. Πόσο μάλλον όταν αυτά απειλούν τον νεότερο γιο του, Άλμπους.

Το σενάριο του θεατρικού έργου «Ο Χάρι Πότερ και το καταραμένο παιδί – Μέρη 1 & 2» θα κυκλοφορήσει στα ελληνικά  στις 29 Σεπτεμβρίου από τις εκδόσεις Ψυχογιός.

Το e-book της ελληνικής γλώσσας θα κυκλοφορήσει από το Pottermore, τον ψηφιακό εκδότη των ιστοριών του Χάρι Πότερ και του μαγικού κόσμου της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ.