«Ραδιόφωνο στο Πατάρι» στο Comme il FauX Bar

«Ραδιόφωνο στο Πατάρι» στο Comme il FauX Bar

Το ντοκιμαντέρ του Θανάση Παπακώστα για τον αυτοδιαχειριζόμενο διαδικτυακό σταθμό Μεταδεύτερο θα προβληθεί απόψε Πέμπτη 16 Ιουνίου στις 9

Το Comme il FauX Bar απλώνει το πανί προβολής στην πλατεία Καρύτση για να φιλοξενήσει το ντοκιμαντέρ του Θανάση Παπακώστα «Ραδιόφωνο στο Πατάρι». Η ταινία αφηγείται την ιστορία του αυτοδιαχειριζόμενου διαδικτυακού ραδιοφώνου, πολιτικής και πολιτιστικής παρέμβασης Μεταδεύτερο (www.metadeftero.gr) που προήλθε από τις στάχτες του Β' Προγράμματος της Ελληνικής Ραδιοφωνίας μετά τη βίαιη διακοπή λειτουργίας της Ε.Ρ.Τ. τον Ιούνιο του 2013.

 Έχοντας αναπτύξει μια ιδιαίτερη και διακριτική σχέση με τον σταθμό, το Comme il FauX Bar προσφέρει τον χώρο του για την προβολή της ταινίας η οποία έκανε πρεμιέρα τον Μάρτιο στο 18ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης. Τη συζήτηση που –ενδέχεται- να ακολουθήσει θα συνοδεύσουν καθαρά ποτά και μουσικές επιλογές από τους παραγωγούς του Μεταδεύτερου.

«Ραδιόφωνο στο Πατάρι» του Θανάση Παπακώστα, Comme il FauX Bar, πλατεία Καρύτση 6, Αθήνα, Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016, ώρα 21:00.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο