Με ένα «αυθόρμητο» αφιέρωμα στον Prince στην πλατεία Αυδή του Μεταξουργείου άνοιξε το φεστιβάλ που θα διαρκέσει ως τις 5 Σεπτεμβρίου και θα μας ταξιδέψει σε γνωστές και λιγότερο γνωστές γωνιές της πρωτεύουσας

Για 6η συνεχή χρονιά το Athens Open Air Film Festival ρίχνει άγκυρα σε πλατείες, αρχαιολογικούς χώρους, μουσεία και θερινά σινεμά της Αθήνας με ένα εντυπωσιακό πρόγραμμα από το crème de la crème της παγκόσμιας κινηματογραφικής παραγωγής. Με την υποστήριξη του ΕΟΤ και την συνεργασία του Βρετανικού Συμβουλίου, η φετινή διοργάνωση θα περιλαμβάνει 20 ταινίες, μερικές από αυτές εξαιρετικά «ακριβοθώρητες». Ανάμεσά τους και 6 ταινίες βασισμένες σε έργα του Σαίξπηρ που θα προβληθούν στην Πειραιώς 260 με την ευκαιρία του Έτους Σαίξπηρ σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου.

Δείτε ΕΔΩ το πλήρες πρόγραμμα του φεστιβάλ.

Η είσοδος στις προβολές είναι ελεύθερη με σειρά προτεραιότητας. Εξαιρείται η επίσημη πρεμιέρα του 6ου Athens Open Air Film Festival την Τρίτη 28 Ιουνίου στον Ναό του Ολυμπίου Διός με το θρυλικό «West Side Story» (είσοδος μόνο με προσκλήσεις και δελτία εισόδου).