Ο αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού είναι καλεσμένος της δημοσιογράφου Μαργαρίτας Πουρνάρα στο τελευταίο ραντεβού του κύκλου των Απρόβλεπτων Συναντήσεων στον Ιανό.

Όταν ένας επιτυχημένος κύκλος εκδηλώσεων κατεβάζει ρολά λόγω θέρους, το κάνει με θόρυβο. Οι «Απρόβλεπτες Συναντήσεις» που επιμελείται και παρουσιάζει η Μαργαρίτα Πουρνάρα στον Ιανό μας αποχαιρετούν με δύο ηχηρές χειρονομίες. Πρώτη, ο καλεσμένος, που δεν είναι άλλος από τον αναπληρωτή υπουργό Πολιτισμού Νίκο Ξυδάκη. Δεύτερη, ο τόπος του ραντεβού, που δίνεται κατ’ εξαίρεση στην αυλή του Μουσείου Ισλαμικής Τέχνης.

Η συζήτηση μεταξύ της δημοσιογράφου και του αναπληρωτή υπουργού θα κυλίσει χωρίς ατζέντα –η ιδέα πίσω από τις «Απρόβλεπτες Συναντήσεις» είναι η ανάδειξη της προσωπικότητας των προσκεκλημένων, των ποιοτήτων εκείνων που τους καθιστούν ηγετικές φυσιογνωμίες στους χώρους δραστηριότητάς τους- γεγονός που καθιστά την προοπτική ακόμα πιο δελεαστική –οι πιο «ζουμερές» ειδήσεις βγαίνουν πάντα εκεί που δεν το περιμένει κανείς.

Η συνάντηση, θα αναμεταδοθεί ζωντανά από το ianos.gr. Οι ενδιαφερόμενοι  να πάρουν μέρος έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν τις δικές τους ερωτήσεις έως και 3 μέρες πριν από την συζήτηση στην ειδική πλατφόρμα επικοινωνίας της εκδήλωσης ή στο email [email protected]

Ο Νίκος Ξυδάκης σε Απρόβλεπτες Συναντήσεις, Μουσείο Ισλαμικής Τέχνης,  Αγ. Ασωμάτων 22 & Διπύλου 12, Κεραμεικός, Δευτέρα 15 Ιουνίου, 20:30. Είσοδος ελεύθερη.