Την Τρίτη 23 Ιουνίου στις 20:51 τρέχουμε από το Παναθηναϊκό Στάδιο στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος συμμετέχοντας στο τετραήμερο εκδηλώσεων «Η Νύχτα Μέρα».

2.016 δρομείς, αριθμός-ορόσημο αφού συμπίπτει με το έτος παράδοσης του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στο Ελληνικό Δημόσιο, θα συμμετάσχουν στον αγώνα «SNFCC RUN: Τρέχοντας προς το Μέλλον» που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 23 Ιουνίου με τη δύση του ήλιου.

Ο αγώνας υλοποιείται σε συνεργασία με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, εορτάζοντας την Ολυμπιακή Ημέρα και σε αυτόν μπορούν να πάρουν μέρος ΔΩΡΕΑΝ δρομείς απ’ όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η διαδρομή του αγώνα θα διέρχεται από το κέντρο της Αθήνας και τη Λεωφόρο Συγγρού και θα καταλήγει στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, εντός του εργοταξίου του ΚΠΙΣΝ.

Χρήσιμες Πληροφορίες:

  • Δικαίωμα Συμμετοχής έχουν όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, διαθέτουν σχετικά καλή φυσική κατάσταση και έχουν κάνει εγγραφή μέσω του ιστότοπου www.snfccrun.org. Για τους συμμετέχοντες κάτω των 18 ετών, απαιτείται ενυπόγραφη άδεια από τον κηδεμόνα τους.
  • Δεν θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση, ούτε ηλικιακές κατηγορίες.
  • Όλοι οι εγγεγραμμένοι συμμετέχοντες θα πάρουν αριθμό συμμετοχής, αναμνηστική τσάντα και T-shirt για τον αγώνα.
  • Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι παρόντες στο χώρο εκκίνησης τουλάχιστον μία ώρα νωρίτερα από την προγραμματισμένη ώρα εκκίνησης. Ο προαύλιος χώρος του Σταδίου θα είναι ανοιχτός για την υποδοχή και ενημέρωση των δρομέων από τις 18:00.
  • Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των συμμετεχόντων, η παραλαβή του αγωνιστικού πακέτου θα γίνεται από το Περίπτερο της Διοργάνωσης που θα βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του Παναθηναϊκού Σταδίου τις παρακάτω ημέρες και ώρες: Πέμπτη 18 Ιουνίου – Παρασκευή 19 Ιουνίου, από τις 17:30 έως 21:00, Σάββατο 20 Ιουνίου, από τις 17:30 έως 23:00, Κυριακή 21 Ιουνίου, από τις 10:00 έως 18:00, Δευτέρα 22 Ιουνίου, από τις 17:30 έως 21:00.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Αγώνα Δρόμου, τον χάρτη της διαδρομής που θα ακολουθηθεί και τους κανόνες συμμετοχής, παρακαλούμε επισκεφτείτε το www.snfccrun.org.