Με πολλές εκπλήξεις και μια φαντασμαγορική γιορτή που κορυφώθηκε με το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου από τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά ξεκίνησαν τα φετινά Χριστούγεννα στο Golden Hall.

Το φετινό κεντρικό μήνυμα των εορτών στο Golden Hall είναι: «Προσφέρω, Αγκαλιάζω, Αγαπώ». Όσοι επισκέφτηκαν τον 1ο όροφο του αγαπημένου εμπορικού, είχαν την ευκαιρία να υποστηρίξουν με τις αγορές τους 8 φιλανθρωπικές οργανώσεις και να αποκτήσουν δωρεάν το δικό τους στολίδι, με το οποίο στόλισαν τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα του Golden Hall.

Για όσους επιθυμούν να συνδράμουν, οι φιλανθρωπικές οργανώσεις θα βρίσκονται στο GH έως τα τέλη του χρόνου.

Ο κόσμος που βρέθηκε στον προαύλιο χώρο του αγαπημένου μας εμπορικού υποδέχτηκε τις φετινές γιορτές με πολλές μελωδίες από τον Easy 97,2, τραγούδησε τα κάλαντα μαζί με τα παιδιά από τις χορωδίες που ανέβηκαν στην σκηνή του Golden Hall, μέτρησε αντίστροφα με τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά και χόρεψε με τις μουσικές επιτυχίες του Γιώργου Παπαδόπουλου, της Demy και της Θωμαής Απέργη.

Βροχή αστεριών από πυροτεχνήματα συμπλήρωσαν τη μαγεία της γιορτινής αυτής νύχτας στο Golden Hall, που έβαλε τα καλά του για να ευχηθεί μια νέα χρονιά γεμάτη προσφορά, αγκαλιά και πολύ αγάπη.