Το Athens Metro Mall, το αγαπημένο εμπορικό κέντρο των Νοτίων Προαστίων, σε ένα άκρως γιορτινό event, κήρυξε την έναρξη της Χριστουγεννιάτικης περιόδου. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης Claydee απογείωσε τη διάθεση των θεατών στο πρώτο Christmas Live Stage της σεζόν και η λαμπερή Ντορέττα Παπαδημητρίου πρόσφερε την πιο θερμή υποδοχή στην πιο αγαπημένη περίοδο του χρόνου.

Στο Χριστουγεννιάτικα στολισμένο Athens Metro Mall, η Ντορέττα Παπαδημητρίου σήμανε και επίσημα την έναρξη της Χριστουγεννιάτικης περιόδου, ανακοινώνοντας μια σειρά από μοναδικές συναυλίες, δράσεις και εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους.

Χριστουγεννιάτικες αγορές για καλό σκοπό

Παράλληλα, το Athens Metro Mall παρότρυνε όλους να «αγκαλιάσουν» τη σημαντική στήριξη του στο έργο του MDA EΛΛΑΣ (Σωματείο για τη φροντίδα ατόμων με νευρομυϊκές παθήσεις) αφού καθ’ όλη τη διάρκεια των εορτών, μέρος των εσόδων από τις αγορές που θα πραγματοποιούνται στο Athens Metro Mall, θα δοθούν για να καλύψουν τις πολύτιμες ανάγκες του Σωματείου.

Christmas Live Stage

Ζήστε και εσείς τη χαρά των γιορτών από νωρίς, αφού η μαγεία των Χριστουγέννων συναντά τη διάθεση για shopping & διασκέδαση στην πιο χριστουγεννιάτικη μουσική σκηνή των Christmas Live Stage του Athens Metro Mall, με μοναδικές live συναυλίες αγαπημένων καλλιτεχνών!

Την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου, στις 20:00, ανεβαίνουν στη σκηνή και… ανεβάζουν τη διάθεση ο αγαπημένος Γιώργος Παπαδόπουλος, συνοδευόμενος από τη Χριστίνα Σάλτη και τη Josephine! Η Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου, στις 20;00, είναι αφιερωμένη στη Demy και τον Στέλιο Λεγάκη ενώ στις 18 Δεκεμβρίου οι Μέλισσες «ταρακουνούν» τη Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα του Athens Metro Mall με τους ξέφρενους ρυθμούς της μουσικής τους, σε ένα Christmas Live Stage που δεν πρέπει να χάσει κανείς.