Με μια λαμπρή τελετή, στις 25 Νοεμβρίου, το κτίριο Οne Athens, γέμισε ξανά με κόσμο, καθώς το Φιλανθρωπικό Σωματείο, CREAID, η Πρόεδρος του Μαρίνα Βερνίκου και τα μέλη του, παρέδωσαν στους Γιατρούς του Κόσμου, μία σύγχρονη ιατρική μονάδα.

Η πρωτοβουλία αυτή ήταν αποτέλεσμα της δημοπρασίας που είχε προηγηθεί τον Απρίλιο, στον ίδιο χώρο, όπου άνθρωποι από τον επιχειρηματικό, καλλιτεχνικό, πολιτιστικό, δημοσιογραφικό και μουσικό χώρο, αποδέχτηκαν το κάλεσμα του Σωματείου, σχεδιάζοντας με φαντασία, δημιουργικότητα και όρεξη 250 tote bags, συμβάλλοντας έτσι στο έργο αλλά και στο όραμα της CREAID.

Η πρόεδρος, Μαρίνα Βερνίκου, μετά το τέλος της παράδοσης της ιατρικής κινητής μονάδας, ανακοίνωσε το επόμενο project του Φιλανθρωπικού Σωματείου, που ακούει στο όνομα «Designers Lights».

Σε αυτό το νέο εγχείρημα, καταξιωμένοι Έλληνες σχεδιαστές, αρχιτέκτονες και καλλιτέχνες, καλούνται να σχεδιάσουν το δικό τους φωτιστικό, τα οποία μετέπειτα θα δημοπρατηθούν.

Η CREAID, ένας νεοσύστατος μη κερδοσκοπικός οργανισμός που υπηρετεί τις θεμελιώδεις αρχές του αμοιβαίου σεβασμού και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, δημιουργεί και προσφέρει τη βοήθειά της.