Για τρίτη συνεχή χρονιά το The Christmas Factory υποδέχεται τους μικρούς φίλους του στην Τεχνόπολη με παιχνίδια, εργαστήρια, θεατρικές παραστάσεις, παγοδρόμιο και του κόσμου τις λιχουδιές.

Τα Χριστούγεννα είναι για τα παιδιά. Μόνο αυτά μπορούν να εκτιμήσουν το πνεύμα της γιορτής και, δίπλα σε αυτά, γονείς και κηδεμόνες. Ευκαιρίας δοθείσης βεβαίως, μιας και πλέον τα χριστουγεννιάτικα πάρτι και τα μαζέματα στα σπίτια δεν συνηθίζονται.

Το The Christmas Factory, το Εργοστάσιο των Χριστουγέννων που λειτουργεί φέτος για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, έρχεται για να καλύψει το κενό και για να κάνει πραγματικότητα τα όνειρα των παιδιών. Με δεκάδες προτάσεις για ψυχαγωγία –παγοδρόμιο, θεατρικές παραστάσεις, μπάντες, ακροβάτες και εμψυχωτές-, με διαδραστικά εργαστήρια, με χριστουγεννιάτικη αγορά, με γλυκές και αλμυρές γωνιές για να χορτάσουνε την πείνα τους, ακόμα και με έναν ολόδικό του ραδιοφωνικό σταθμό, το «εργοστάσιο» αποτελεί πόλο έλξης για μικρούς και μεγάλους που θέλουν να ζήσουν το παραμύθι των Χριστουγέννων.

Και μια έκπληξη! Οι διοργανωτές του The Christmas Factory αποφάσισαν φέτος να προσφέρουν ακόμα πιο προσιτά οικονομικά πακέτα ώστε κανείς να μην μείνει παραπονεμένος και όλοι να κάνουμε… παραμυθένια Χριστούγεννα.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του 3ου The Christmas Factory στη διεύθυνση www.thechristmasfactory.gr.

Το The Christmas Factory θα συνεχίσει τη λειτουργία του έως τις 6 Ιανουαρίου. Ωράριο λειτουργίας: 10:00πμ – 10:00μμ. Τιμή εισιτηρίου: 5,50 ευρώ. Προπώληση: www.yellowday.gr ή το yellowday app (ios app & Android app) και στα ταμεία του The Christmas Factory.