Η παραμυθού Σάσα Βούλγαρη περιμένει εμάς και τα παιδιά μας με χριστουγεννιάτικες ιστορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο

Τι κάνουν οι καλικάντζαροι όταν βγαίνουν από τη γη παραμονές Χριστουγέννων; Που κρύβονται τα ξωτικά όταν δεν ασχολούνται με το να αναστατώνουν τις ζωές των ανθρώπων; Που πάνε τα ελάφια με τα χρυσά κέρατα όταν παίρνουν δρόμο στο δάσος;

Αυτά και άλλα επίκαιρα ερωτήματα θα απασχολήσουν τη Σάσα Βούλγαρη και τους μικρούς ακροατές της μέρες που έρχονται στην αίθουσα Black Box του φιλόξενου Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης. Η ταλαντούχα παραμυθατζού θα ζωγραφίσει με λέξεις και μουσικές φανταστικές εικόνες, κρυστάλλινα παλάτια και πιατέλες βαρυφορτωμένες με χρυσωμένα καρύδια, καλικάντζαρους και ξωτικά για να μας μιλήσει για τη δύναμη της αγάπης που όλα τα καταφέρνει και όλα τα ξεπερνά.

Τα παραμύθια των Χριστουγέννων από τη Σάσα Βούλγαρη είναι κατάλληλα για παιδιά από πέντε ετών και πάνω τα οποία θα πρέπει πάντα να συνοδεύονται από κάποιον ενήλικα.

Σε κάθε «παράσταση» τα παραμύθια θα είναι διαφορετικά.

«Γλυκά ζεστά Χριστούγεννα» από τη Σάσα Βούλγαρη, Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, Πειραιώς 206, Ταύρος, Αθήνα. Ημέρες και ώρες: Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 12:30 – 13:30, Κυριακή 20 Δεκεμβρίου, Σάββατο 26, Κυριακή 27, Δευτέρα 28 και Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 18:00 – 19:00 το απόγευμα. Τιμές εισιτηρίων: 8€ κανονικό, 6€ ομαδικό, άνω των 10 ατόμων. Σε κάθε παράσταση δίνονται 10 δωρεάν εισιτήρια σε άνεργους γονείς. Εισιτήρια προπωλούνται στα ταμεία του Ιδρύματος Δευ-Παρ 11:00 - 14:00 και τα απογεύματα μία ώρα πριν την παράσταση, στην Ιστοσελίδα του Ιδρύματος www.mcf.gr, στα Εκδοτήρια Ticket Services Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσματζόγλου) και σε όλα τα καταστήματα Forthnet .