Με ένα κάλεσμα για καλό σκοπό γιόρτασαν τα 18α γενέθλιά τους τα TGI FRIDAYS™, στο κατάστημα της Κηφισιάς.

Η βραδιά ήταν αφιερωμένη στην ενίσχυση του έργου της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων (ΕΛΕΠΑΠ) και από το ξεχωριστό αυτό πάρτυ δεν θα μπορούσε να λείπει πολλή και καλή χορευτική μουσική, Fridays cocktails και finger food.

O DJ Γιάννης Σαρτζετάκης φρόντισε να ζεστάνει το κέφι, αλλά και να το κρατήσει ζωντανό μέχρι αργά με τις μουσικές του επιλογές, ενώ τη βραδιά απογείωσαν οι αγαπημένοι Κώστας Μαρτάκης και Demy με τις live guest εμφανίσεις τους!

Η κα Ηρώ Κόβα, Μέλος του Δ.Σ της ΕΛΕΠΑΠ  ευχαρίστησε τους καλεσμένους για τη στήριξη της ΕΛΕΠΑΠ, του πρώτου  φιλανθρωπικού , μη κερδοσκοπικού  σωματείου στην Ελλάδα, που  παρέχει υπηρεσίες αποκατάστασης σε παιδιά και ενήλικες με αναπηρία, από το 1937, ενώ ευχαρίστησε θερμά τις συνεργάτιδές της, κα Έτα Παγίδα-Σαμαρά, μέλος του Δ.Σ του Ιδρύματος  και Αρετή Κουσουλή- Δαλακούρα, τακτικό μέλος,  για τη σκληρή δουλειά όλων αυτών των ετών.

Η Πρόεδρος των TGI FRIDAYS™ στην Ελλάδα, Φένια Ξενοπούλου έσβησε μαζί με την ομάδα των TGI FRIDAYS™ τα κεράκια στην γενέθλια τούρτα, ευχαριστώντας με τη σειρά της τον Γενικό Διευθυντή Νίκο Νέγκα που από το 1997 φροντίζει να είναι κάθε ημέρα μας Παρασκευή!

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πάνω από 350 φίλοι της ΕΛΕΠΑΠ και των TGI Fridays και όλα τα έσοδα της εκδήλωσης, διατέθηκαν αποκλειστικά για τη στήριξη των παιδιών  της ΕΛΕΠΑΠ.  

Τα ποτά που δρόσισαν τη βραδιά ήταν μία ευγενική χορηγία των Beverage World, Αθηναϊκή Ζυθοποιία και Boutari. 

Την εκδήλωση στήριξαν επίσης με τις χορηγίες τους: τα Medi Prinou και η LG ELECTRONICS.

Ακολουθήστε τα TGI Fridays™ στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram, για ακόμα περισσότερες προτάσεις για καταπληκτικό φαγητό και ποτό, σε μία ατμόσφαιρα που η κάθε μέρα μοιάζει Παρασκευή! #TGIFgr.

Τα TGI Fridays™ λειτουργούν στην Ελλάδα από το 1997 με το άνοιγμα του πρώτου καταστήματος TGI Fridays™ στην Ελλάδα, στην πλατεία Κεφαλαρίου Κηφισιάς το οποίο έγινε αμέσως αγαπημένο στέκι.

Ακολούθησε η δημιουργία κι άλλων καταστημάτων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με την ίδια θερμή υποδοχή από τον κόσμο.

Η συνταγή της επιτυχίας, ολοφάνερη! Λαχταριστά πιάτα, πρωτότυπες γεύσεις, αποκλειστικές συνταγές, μοναδικά cocktails και χαρισματικοί bartenders. Και όλα αυτά, στην πιο κεφάτη ατμόσφαιρα! Τα TGI Fridays™ κατάφεραν να γίνουν αγαπημένη συνήθεια, εκπαιδεύοντας τους Έλληνες στη φιλοσοφία του trendy, happy & casual, τις λέξεις-κλειδιά που τα ανέδειξαν παγκοσμίως ως τα πιο hot spot restaurants της πόλης. 

Λίγα λόγια για την ΕΛΕΠΑΠ 

Η ΕΛΕΠΑΠ, Ελληνική Εταιρία Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων, www.elepap.gr, στα 78 χρόνια λειτουργίας της, μέσα από τα 6 Κέντρα της πανελλαδικά, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Χανιά, Ιωάννινα, Βόλο και Αγρίνιο, αγκαλιάζει παιδιά και άτομα με αναπηρία, προσφέροντας παράλληλα ουσιαστική στήριξη στις οικογένειές τους.

Η ΕΛΕΠΑΠ συνδυάζει την εξατομικευμένη παρέμβαση σε ολιστικά προγράμματα αποκατάστασης, στοχεύει στην έγκαιρη διάγνωση και πρώιμη παρέμβαση για την αξιοποίηση των δυνατοτήτων τους στο μέγιστο δυνατό βαθμό και στηρίζει το κάθε «Βήμα Ζωής» των βρεφών, των παιδιών και ενηλίκων της.

Η ΕΛΕΠΑΠ, σε ετήσια βάση στηρίζει θεραπευτικά πάνω από 1.200 παιδιά με αναπηρία! Με 200 άτομα εξειδικευμένο,  επιστημονικό προσωπικό, που αποτελούν τη διεπιστημονική ομάδα της, η ΕΛΕΠΑΠ, εφαρμόζει τις πιο σύγχρονες και πρωτοποριακές μεθόδους φυσικοθεραπείας, εργοθεραπείας, λογοθεραπείας, συμβουλευτικής, ειδικής εκπαίδευσης και ιατρικής παρακολούθησης σε συνεργασία με φυσίατρο, παιδονευρολόγο, ορθοπεδικό και παιδοψυχίατρο.

Μέσα από ολιστικά προγράμματα αποκατάστασης, αγκαλιάζει παιδιά με κινητικές κυρίως αναπηρίες και αναπτυξιακές δυσκολίες, από λίγων ημερών έως και την ενηλικίωσή τους. Παρά τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες, η ΕΛΕΠΑΠ εκσυγχρονίζει τις υπηρεσίες της με προγράμματα αισθητηριακής ολοκλήρωσης, βιοανάδρασης, νέες τεχνολογίες, νευροψυχολογική παρέμβαση, τηλεματικές υπηρεσίες, στηρίζει ενεργά τις οικογένειες, διοργανώνει, συμμετέχει και πρωτοστατεί σε ημερίδες, συνέδρια και σεμινάρια στην Ελλάδα και το Εξωτερικό, λειτουργεί ως πλαίσιο πρακτικής φοιτητών και νέων επιστημόνων και συνεχίζει να είναι μέλος της RI, RI Europe και ESMAC.