Τις Κυριακές του Φλεβάρη οι μαθητές της Δ’, Ε’ και Στ΄ Δημοτικού θα έχουν την ευκαιρία να μυηθούν στη χρήση συσκευών micro-ηλεκτρισμού στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου.

Μετά τη μεγάλη ανταπόκριση του κοινού, το Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου, ο Κόμβος Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων-INNOVATHENS και o Οργανισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, Επιστήμης, Τεχνολογίας και Μαθηματικών STEM Education διοργανώνουν, για ακόμη μια φορά, εργαστήρια Μικροεπιστήμης Microscience για μαθητές Δ’, Ε’ & Στ΄Δημοτικού και Γυμνασίου, τις 4 Κυριακές του Φεβρουαρίου.

Μέσα από πειράματα και με τη χρήση συσκευών micro-ηλεκτρισμού, τα παιδιά μαθαίνουν ευχάριστα χημεία και φυσική. Η εκπαίδευση των θετικών επιστημών γίνεται παιχνίδι!

Σε όλο τον κόσμο, αναγνωρίζεται η σημασία της ένταξης των νέων τεχνολογιών στην εκπαίδευση και της δημιουργίας κατάλληλων εκπαιδευτικών συνθηκών για την ανάπτυξη της δημιουργικότητας, της καινοτομίας και του πνεύματος συνεργασίας μεταξύ των παιδιών όλων των ηλικιών, ώστε να προετοιμαστούν οι επιστήμονες του αύριο και όχι μόνο...

Εργαστήρια Microscience, Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου, Τέχνοπολις Δήμου Αθηναίων. Ημέρες και ώρες διεξαγωγής: Κυριακή 7, 14, 21 & 28 Φεβρουαρίου 2016, 12:30-14:00. Κόστος συμμετοχής: 50 €/ άτομο (για τον κύκλο των 4 εργαστηρίων). Κρατήσεις και περισσότερες πληροφορίες: τηλ. 210 3475535, 210 3461589, 210 3475518