Ο Βασίλης Βασιλικός ανοίγει τα χαρτιά του στον Ιανό

Ο Βασίλης Βασιλικός ανοίγει τα χαρτιά του στον Ιανό

Ο πιο πολυμεταφρασμένος σύγχρονος έλληνας συγγραφέας σε μια συζήτηση περί βιβλίων και άλλων δαιμονίων με τον δημοσιογράφο Νίκο Θρασυβούλου

Οι Συναντήσεις με Συγγραφείς στο Café του Ιανού συνεχίζονται. Ο Νίκος Θρασυβούλου θα υποδεχθεί αυτή τη φορά τον Βασίλη Βασιλικό για μια συζήτηση πρόσωπο με πρόσωπο για τη ζωή και το έργο του, τη λογοτεχνία, την κοινωνία και όλα όσα μας απασχολούν αυτό τον καιρό. Ο συγγραφέας, ο οποίος το 2014 γιόρτασε 60 χρόνια αδιάλειπτης συγγραφικής παρουσίας, θα απαντήσει στα ερωτήματα του δημοσιογράφου και θα συνομιλήσει με το κοινό, επιστρατεύοντας –ελπίζουμε- την γνώριμη ευγλωττία του και τον ριζοσπαστισμό του.

Όπως είθισται στον συγκεκριμένο κύκλο εκδηλώσεων το κοινό θα έχει  τη δυνατότητα να υποβάλλει τις ερωτήσεις του και την προηγούμενη μέρα από την ημέρα της εκδήλωσης, στο email: [email protected] και όλες θα αναμεταδίδονται ζωντανά από το ianos.gr.

Η συνάντηση είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου στις 20:30 στον Ιανό, Σταδίου 24, Αθήνα. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Η εκδήλωση θα προβάλλεται ζωντανά από το παρακάτω link: https://www.youtube.com/watch?v=BA2W4dsu5J4


 

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο