Τα κρασιά Μαύρος και Λευκός Κύκνος της Ελληνικά Κελλάρια Οίνων, θα συνοδεύσουν τα εγκαίνια της επετειακής έκθεσης «Γκαλερί Ζουμπουλάκη: Ειδικές Εκδόσεις 1966-2016», της Γκαλερί Ζουμπουλάκη, την Τρίτη 8 Μαρτίου και ώρα 8μμ. (Πλ. Κολωνακίου 20).

Τα κρασιά, ο Μαύρος Κύκνος με το ζεστό κόκκινο χρώμα και τη γεμάτη γεύση του, αλλά και ο Λευκός Κύκνος, με τα ανάλαφρα αρώματα του και το κρυστάλλινο χρώμα του προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία για όσους αποφασίσουν να βαδίσουν τους δρόμους της τέχνης κατά τη διάρκεια των εγκαινίων της πολυαναμενόμενης επετειακής έκθεσής της γκαλερί Ζουμπουλάκη.

Η Γκαλερί Ζουμπουλάκη, με αφορμή την μακρόχρονη πορεία της (1966-2016), προβάλλει το έργο διαφόρων καλλιτεχνών στην έκθεση «Γκαλερί Ζουμπουλάκη: Ειδικές Εκδόσεις 1966-2016». Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν τη δυνατότητα να θαυμάσουν μεταξοτυπίες καλλιτεχνών όπως των: Ακριθάκη, Ελύτη, Μόραλη, Νικολάου, Κοσμά & Κωνσταντίνου Ξενάκη, Χατζηκυριακού-Γκίκα, Τσαρούχη, Giorgio de Chirico, Sonia Delaunay, Miro, Pavlos, Niki de Saint Phalle, Takis και νεότερων συνεργατών της Γκαλερί, αρκετές συλλεκτικής πλέον αξίας, που φέρουν την υπογραφή του καλλιτέχνη και ανατρέχουν στην ιστορία της Γκαλερί, στην πορεία του έργου των ίδιων των καλλιτεχνών αλλά και στην εξέλιξη των τεχνικών αναπαραγωγής έργων τέχνης.

Η Ελληνικά Κελλάρια Οίνων στηρίζει τους ιδιαίτερους δρόμους της τέχνης και προβάλλει την άρρηκτη σχέση μεταξύ ψυχαγωγίας και οίνου, προσφέροντας στα εγκαίνια της έκθεσης τη συνοδεία των πολυαγαπημένων και εξαιρετικής ποιότητας σειράς κρασιών, Μαύρος Κύκνος και Λευκός Κύκνος.

Διάρκεια έκθεσης: 8-26 Μαρτίου 2016

Γκαλερί Ζουμπουλάκη, Πλ. Κολωνακίου 20

Ώρες λειτουργίας:

Τρ. – Παρ. 11.00 -15.00 και 17.00–21.00,

Σάβ. 11.00 –14.00

Κυριακή & Δευτέρα κλειστά

www.greek-wine-cellars.com