Η ποιήτρια θα συνομιλήσει με τον δημοσιογράφο Νίκο Θρασυβούλου την Τετάρτη 9 Μαρτίου στο café του γνωστού βιβλιοπωλείου

Η πολυγραφότατη και πολυβραβευμένη ποιήτρια, η γυναίκα που μετέδωσε το μικρόβιο της ποίησης σε γενιές νεοελλήνων, σε από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις της. Πρόκειται φυσικά για την Κατερίνα Αγγελάκη-Ρουκ, η οποία αύριο Τετάρτη 9 Μαρτίου θα βρεθεί στο café του Ιανού για να ανταλλάξει ιστορίες και απόψεις με τον δημοσιογράφο Νίκο Θρασυβούλου στο πλαίσιο της σειράς εκδηλώσεων Συναντήσεις με Συγγραφείς.

Η δημιουργός που γεννήθηκε το 1939 και δημοσίευσε για πρώτη φορά το 1956 θα μιλήσει για την τέχνη, την κοινωνία και τη ζωή με αφετηρία πάντα το ποιητικό της έργο –είκοσι περίπου συλλογές οι οποίες συγκεντρώθηκαν σε έναν τόμο με τίτλο Ποιήματα 1963-2011 από τις εκδόσεις Καστανιώτη-  και θα απαντήσει σε ερωτήσεις των παρευρισκόμενων φίλων της.

Στόχος του Νίκου Θρασυβούλου, οικοδεσπότη των Συναντήσεων με Συγγραφείς, είναι η κουβέντα να παρεκκλίνει προς θέματα της επικαιρότητας, αναδεικνύοντας τα στοιχεία εκείνα που συγκροτούν το υπόβαθρο της προσωπικότητας του συνεντευξιαζόμενου.

Η Κατερίνα Αγγελάκη-Ρουκ στις Συνεντεύξεις με Συγγραφείς, Ιανός, Σταδίου 24, Τετάρτη 9 Μαρτίου, στις 20:30. Είσοδος ελεύθερη με σειρά προτεραιότητας. Η εκδήλωση θα προβάλλεται ζωντανά και από το παρακάτω link: https://youtu.be/KJQeYWvEVY4. Το κοινό έχει τη δυνατότητα να υποβάλλει τις ερωτήσεις του έως και 3 μέρες πριν από την κάθε εκδήλωση στο email: [email protected]