Ένα διαδραστικό εργαστήριο δημιουργικότητας εμπνευσμένο από το best-seller του Austin Kleon «Κλέψε Σαν Καλλιτέχνης: Η Μέθοδος» περιμένει τους τολμηρούς την Τρίτη 29 Μαρτίου στο Public Τσιμισκή

Τα προηγούμενα βιβλία του, «Κλέψε Σαν Καλλιτέχνης» και «Πούλα Σαν Καλλιτέχνης», σκαρφάλωσαν σε χρόνο dt στην κορυφή της λίστας των ευπώλητων των New York Times. Τώρα, ο Austin Kleon, ο αμερικανός συγγραφέας των επιτυχιών, προχωράει στο επόμενο βήμα. Το τρίτο κατά σειρά βιβλίο του «Κλέψε Σαν Καλλιτέχνης: Η Μέθοδος» που κυκλοφορεί στα ελληνικά από την Key Books είναι ένας πρακτικός οδηγός για να θέσει κανείς σε εφαρμογή τα διδάγματα των προηγούμενων.

Όμως, περί τίνος πρόκειται;

Ο Austin Kleon ανήκει στην κατηγορία των αμετανόητα αισιόδοξων ανθρώπων που θέλει να μας πείσει ότι κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, αρκεί να είμαστε δημιουργικοί και άφοβοι. Το μότο του είναι «Η κλοπή δεν είναι αμαρτία. Αρκεί να την κάνεις δημιουργικά!» Και συμβουλεύει: «Κλέψε από πολλούς, όχι από έναν», «Μεταμόρφωσε, μην μιμείσαι», «Δεν χρειάζεται να είσαι ιδιοφυΐα, το μόνο που χρειάζεται είναι να είσαι ο εαυτός σου».

Στο «Κλέψε Σαν Καλλιτέχνης: Η Μέθοδος» ο συγγραφέας περνάει από τη θεωρία στην πράξη προτείνοντας ασκήσεις και παραδείγματα που θα απελευθερώσουν τη δημιουργικότητά μας και θα μας φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στην επίτευξη των στόχων μας ό,τι δουλειά κι αν κάνουμε.

Οι Ημέρες Δημιουργικότητας που οργανώνουν οι εκδόσεις Key Books και τα Public αντλούν έμπνευση από τις ιδέες του Austin Kleon. Τα διαδραστικά εργαστήρια, που πραγματοποιούνται με την καθοδήγηση της Creative Placemaker Βίβιαν Δούμπα και της Υouth Trainer & Mentor Ολυμπίας Δάτση, περιλαμβάνουν ενεργητικές τεχνικές μάθησης και πολλές ασκήσεις δημιουργικότητας για να μάθουμε να… κλέβουμε έξυπνα και παραγωγικά.

Το πρώτο εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 29 Μαρτίου και ώρα 19:00 στο Public Τσιμισκή στη Θεσσαλονίκη.  

Επόμενη Ημέρα Δημιουργικότητας στο Public Τσιμισκή: 12 Απριλίου. Ενημερωθείτε για όλο το πρόγραμμα στο http://blog.public.gr/

 

 


TAGS