Με την παρουσία πολυπληθούς και εκλεκτού κοινού,  έγινε χθες, Πέμπτη 7 Απριλίου στο Εθνικό Ιστορικό Μουσείο, Μέγαρο Παλαιάς Βουλής, η παρουσίαση του βιβλίου  του Καθηγητή και π. Υπουργού Παναγιώτη Ρουμελιώτη με τίτλο ''Χρυσές τουλίπες: Πως οι κερδοσκόποι χρεοκοπούν κράτη και πτωχεύουν κοινωνίες''. 

Για το βιβλίο μίλησαν  οι κ.κ.  Γιάννης Δραγασάκης, Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Μαριέττα Γιαννάκου, π. Υπουργός & π. Ευρωβουλευτής, η Λούκα Κατσέλη, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εθνικής Τράπεζας, Πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών, π. Υπουργός και ο Μιχάλης Ψύλος, Διευθυντής ΑΠΕ- ΜΠΕ.

Στην παρουσίαση μεταξύ άλλων παρευρέθησαν οι κ.κ. ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστος Σπύρτζης ο Υπουργός  Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο Αν. Υπουργός Οικονομικών κ. Τρύφων Αλεξιάδης, ο π. Υπουργός και ΣΤ΄Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Δημήτρης Κρεμαστινός, η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κα Νίνα Κασιμάτη, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς κ.  Σταύρος Λεγκάκος, ο Νομικός Σύμβουλος του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς κ. Γιώργος Λιακόπουλος, ο π. Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς, κ. Άνθιμος Θωμόπουλος, κ.ά.