Η ηθοποιός μας δίνει ραντεβού το Σάββατο 16 Απριλίου στον Ιανό (Golden Hall) για να μας διαβάσει από το νέο βιβλίο του συγγραφέα «Το κουμπί που κρύωνε»

Το τελευταίο βιβλίο του Ευγένιου Τριβιζά, «Το κουμπί που κρύωνε» (εκδόσεις Καρυδάκι), είναι ένα παραμύθι για τη μοναξιά, την αδιαλλαξία, τη φιλία, τα… φερμουάρ και τις κουβαρίστρες. Ένα παραμύθι με ήρωα ένα καταφρονεμένο κουμπί, ένα κουμπί στα όρια της απελπισίας, διωγμένο από την αναλγησία και τη μικροψυχία των άλλων. Ώσπου το κουμπί συνάντησε τη Βιολέτα και όλα άλλαξαν. Το μουντό χρώμα νικήθηκε, η αγάπη και η συντροφικότητα νίκησαν.

Το Σάββατο 16 Απριλίου στις 12 το μεσημέρι η Παναγιώτα Βλαντή θα βρίσκεται στο βιβλιοπωλείο Ιανός στο Golden Hall για να μας διαβάσει αποσπάσματα από το βιβλίο. Με τη φωνή και την παρουσία της θα ζωντανέψει το ταλαίπωρο Κουμπί και θα μας εισάγει στον μαγικό κόσμο του Τριβιζά, έναν κόσμο για παιδιά από 3 έως 103 χρόνων.

Η Παναγιώτα Βλαντή διαβάζει «Το κουμπί που κρύωνε» του Ευγένιου Τριβιζά (εκδόσεις Καρυδάκι) στο κατάστημα Ιανός στο Golden Hall, Λ. Κηφισίας 37Α, Μαρούσι. Σάββατο 16 Απριλίου, 12:00. Είσοδος ελεύθερη. Για παιδιά από 3 ετών.