Ο Γιώργος Σκαμπαρδώνης και οι εκδόσεις Πατάκη μας προσκαλούν  στην παρουσίαση του μυθιστορήματος του πρώτου την Πέμπτη 21 Απριλίου

Ένας χαρτοπαίκτης-χαμένο κορμί και μικροαπατεώνας ανοίγει γραφείο κηδειών το οποίο χρησιμοποιεί ως βιτρίνα για να εισχωρήσει ακόμα πιο βαθιά στον υπόκοσμο. Trafficking, ναρκωτικά, τοκογλυφία… Τίποτα δεν τον σταματάει. Ακόμα και όταν γίνεται σημαίνον στέλεχος κόμματος και υπουργός, η παράνομη επιχειρηματική δράση του συνεχίζεται με αμείωτη ένταση. Ώσπου ο έρωτας χτυπάει την πόρτα του. Δρομολογώντας απρόσμενες εξελίξεις. Εκτρέποντας τον από την πορεία του.

Ο «Υπουργός Νύχτας» του Γιώργου Σκαμπαρδώνη που κυκλοφόρησε πριν από ελάχιστες ημέρες από τις εκδόσεις Πατάκη είναι ένα σουρεαλιστικό χρονικό της ζωής στην σύγχρονη Ελλάδα. Μια μαύρη κωμωδία για τον ηθικό ξεπεσμό, την έλλειψη αρχών και φραγμών που μας οδήγησαν ως εδώ.

Την Πέμπτη 21 Απριλίου ο Γιώργος Σκαμπαρδώνης και οι εκδόσεις Πατάκη μας προσκαλούν στον Ιανό για μια συζήτηση-παρουσίαση για το βιβλίο συνοδεία μουσικής.  Εκτός του συγγραφέα, θα μιλήσουν ο σκηνοθέτης Παντελής Βούλγαρης, ο δημοσιογράφος Δημήτρης Μανιάτης και ο ποιητής Ντίνος Σιώτης.

Στο τέλος η Μαίρη Μαράντη και η ορχήστρα της θα ερμηνεύσουν «Τραγούδια της Νύχτας».

Ο Γιώργος Σκαμπαρδώνης στον Ιανό, Σταδίου 24, Αθήνα, τηλ. 210 32117917, Πέμπτη 21 Απριλίου 2016, στις 20:30. Είσοδος ελεύθερη.