Η άνοιξη ήρθε, το Πάσχα είναι προ των πυλών και το Golden Hall το γιορτάζει με απίθανες δραστηριότητες, για όλη την οικογένεια.

Ο προαύλιος χώρος του Εμπορικού Κέντρου μετατρέπεται σε έναν απέραντο ανοιξιάτικο κήπο με πολύχρωμα λουλούδια για να απολαύσετε μοναδικές στιγμές χαλάρωσης, ενώ στον εσωτερικό χώρο λειτουργούν stages με ανοιξιάτικες δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους, όπως κηπουρική, μαγειρική, DIY κ.α.

Από τις 16 Απριλίου μικροί και μεγάλοι θα γνωρίσετε τα μυστικά της κηπουρικής από τον Σωτήρη  Βρεττό  και την ομάδα του, θα ακούσετε χρήσιμες συμβουλές για τον κήπο, το μπαλκόνι, τα αγαπημένα σας φυτά και τις χρήσεις τους, αλλά και θα γνωρίσετε την τέχνη της ανθοκομίας φυτεύοντας το δικό σας γλαστράκι.

Η γνωστή blogger Mamatsita http://mamatsita.com/ παραδίδει live μαθήματα μαγειρικής με βότανα και μυρωδικά και θα ετοιμάζει δροσερά ανοιξιάτικα πιάτα.

Οι εκπλήξεις για τους μικρούς επισκέπτες του Golden Hall δεν σταματούν εδώ! Ο πιο παιχνιδιάρης πασχαλινός κούνελος, ο Easter Bunny, τριγυρνά στο εμπορικό κέντρο για να προφέρει χαρά, γλυκά κεράσματα αλλά και να φωτογραφηθεί μαζί σας!

Επιπλέον, κάθε Σάββατο όλα τα παιδιά διασκεδάζουν δημιουργικά στο θεατρικό Εργαστήρι με την επιμέλεια της Κάρμεν Ρουγγέρη και των συνεργατών της, «Ελάτε να παίξουμε θέατρο», ενώ η θεατρική ομάδα Λωτοφάγοι, καλεί τα παιδιά το Σάββατο 16 Απριλίου σε ένα διαδραστικό παραμύθι με αφορμή την παράσταση «Η Αλίκη στην χώρα των Θαυμάτων».