Ο συγγραφέας θα είναι προσκεκλημένος του δημοσιογράφου Γιάννη Κοτσιφού για μια συζήτηση με θέμα «Η εξουσία της φαντασίας» την Τετάρτη 18 Μαΐου

Ο Σάκης Σερέφας είναι μια από τις πιο ενδιαφέρουσες –και ιδιόρρυθμες- περιπτώσεις στη σύγχρονη ελληνική λογοτεχνική «σκηνή». Πολυγραφότατος –έχει 57 βιβλία στο ενεργητικό του-, πολυσχιδής –ασχολείται με την ποίηση, την πεζογραφία, το θέατρο, τον κινηματογράφο, το δοκίμιο, τη μετάφραση, το παιδικό βιβλίο κ.ά.-, πολυμαθής και πολυβραβευμένος, έχει διαγράψει μια μακριά πορεία που διακρίνεται από συνεχείς μεταμορφώσεις και αλλαγές κατεύθυνσης.

Για την πορεία του και τον ρόλο της φαντασίας ο Σάκης Σερέφας θα συζητήσει με τον δημοσιογράφο Γιάννη Κοτσιφό στο πλαίσιο του κύκλου εκδηλώσεων Άνοιξη στη Ζώγια. Στον χώρου του εμβληματικού καφέ, όπου χτυπάει η καρδιά της «πνευματικής» Θεσσαλονίκης, ο συγγραφέας θα ανοίξει τα χαρτιά του και θα καταθέσει σκέψεις και περιστατικά από την προσωπική του δημιουργική διαδρομή και εμπειρία.

Η εξουσία της φαντασίας -συζήτηση με τον Σάκη Σερέφα, Ζώγια, Αλεξάνδρου Σβώλου  54, Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310 243459, Τετάρτη 18 Μαΐου 2016, ώρα 20:00.