Το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης μας καλεί την Παρασκευή 15 Ιουλίου να ζήσουμε περιπέτειες με κουρσάρους και ληστές δίπλα στο κύμα

Ιούλιος μήνας∙ ακόμα και τα μουσεία παίρνουν τους δρόμους σε αναζήτηση δροσιάς. Πρώτο και καλύτερο το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης που αφήνει προσωρινά το «σπίτι» του στην Πλάκα για να κατασκηνώσει δίπλα στο κύμα, στα σκαλάκια της οδού Αμυγδαλιάς στο Πανόραμα (Αυλάκι/ Πόρτο Ράφτη).

Εκεί, την Παρασκευή 15 Ιουλίου στις 19:30, οι άνθρωποι του μουσείου και η ομάδα «Οι τρεις μικροί ντετέκτιβ» θα μας περιμένουν για να ζήσουμε μια παραμυθένια βραδιά εμπνευσμένη από το βιβλίο του Κώστα Στοφόρου «Ο Θεός Διόνυσος και οι Πειρατές». Μικροί και μεγάλοι θα φτιάξουμε τα δικά μας παραμύθια με ήρωες άγριους κουρσάρους, γενναίους κατοίκους και ωραίες δεσποσύνες απολαμβάνοντας το αεράκι και τον ήχο της θάλασσας.

Είναι το πέμπτο συνεχόμενο καλοκαίρι που το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης οργανώνει παραθαλάσσιες «Βραδιές Παραμυθιού», πάντα με μεγάλη επιτυχία, οπότε, εμπιστευτείτε τους.

Η είσοδος είναι  -όπως πάντα- ελεύθερη. Πλη­ρο­φο­ρίες: Μου­σείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης - Εθνικό Κέντρο Έρευ­νας & Διά­σω­σης
Σχολικού Υλικού, Τριπόδων 23, Πλάκα, Αθήνα, τηλ. 210 3250341, [email protected]